Osveta je slatka...

Fizicar:
Imam drugaricu sa kojom sam na ratnoj nozi od 1. razreda osnovne, pre raspusta smo se debelo posvadjale i ne pricamo vise (i pre ovoga je bilo svadjanja, ali nikada nismo prestale da pricamo, po mom misljenju ovo je sada ozbiljno).

Ona zna da se vise, skoro uvek, druzim sa decacima i da sam omiljena kod njih i zato pokusava da mi preotme musko drustvo. Treba mi vas savet kako da zadrzim decake i da joj napakostim.

P.S.:Obozava da me kopira i uzasno je ljubomorna na mene.

Treba ti savet da napakostiš drugarici?O,Bože... :lol:
budala

Udri jeeeeeeeeeeeeeeeeeee,udri jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................a sto se tice muskog drustva.....pa nisi valjda zensko za k.....iskoristi to............... meni je uzor jedna pesma (sto se tice osvete) UDRI RODJENI,BUDI PRVI (u ovom slucaju prva) UDRI BIDALU,NAPIJ SE KRVI!!!!! salim se naravno.............

Fizicar:
Imam drugaricu sa kojom sam na ratnoj nozi od 1. razreda osnovne, pre raspusta smo se debelo posvadjale i ne pricamo vise (i pre ovoga je bilo svadjanja, ali nikada nismo prestale da pricamo, po mom misljenju ovo je sada ozbiljno).

Ona zna da se vise, skoro uvek, druzim sa decacima i da sam omiljena kod njih i zato pokusava da mi preotme musko drustvo. Treba mi vas savet kako da zadrzim decake i da joj napakostim.

P.S.:Obozava da me kopira i uzasno je ljubomorna na mene.

Napakosti joj tako sto ces izlaziti sa decacima tamo gde i ona izlazi,nosi stvari za koje znas da joj se ne svidjaju(onda nece hteti da te kopira),i nemoj uopste ni da se trudis da ponovo razgovaras s njom.Njeno ponasanje je totalno out! I na moju najbolju drugaricu se momci pale 100 puta vise nego na mene,izgleda mnogo bolje nego ja,i sve joj lepo stoji, ali mi nikada nije palo na pamet da budem ljubomorna na nju ili nesto slicno!Mi smo drugarice bez obzira na sve!

Back