omg.....
znachi vas dvije se ne podnosite od 1. osnovne, ok ne gotivite se, ne prichate vishe i sad ti hocesh da joj napakostish jer je ona ljubomorna na tebe, kopira te i hoce da ti preotme mushko drushtvo
Ok pazi onda ovo... bila mi je The best best best drugarica i onda se utripovala da ja nju kopiram, da sam ljubomorna na nju i sva ta sranja... Prvo shto sam uradila je bilo to da joj objasnim da nisam ljubomorna ni na nju ni na bilo koga drugog jer zaista nemam razloga za to. (Ali 'ajde objasni to osobi koja je tvrdoglava kao ona

) I onda je ona ochigledno doshla na istu ideju kao ti pa joj nije bilo dovoljno da me omalozava u shkoli vec je doshla i na forum da to radi.
Jbg u pochetku sam bila iznervirana zbog toga, ali onda sam odluchila da je iskuliram. Ne pricham s njom jer mi nije potrebna drugarica koja misli da sam "ispod njenog nivoa". I znash shta primjetila sam da se nakon nekog vremena ohladila. Prije je bukvalno ali bukvalno rezala u mom prisusutvu, a sad se sve svodi na kolutanje ochima i povremeno ogovaranje. Ali meni nije stalo do toga.
I zbog chega je sve to radila? Jer sam ja navodno nju kopirala i bila ljubomorna?
E sad kako mozesh biti u potpunosti sigurna da je ona ljubomorna na tebe?
U proshlosti ste se stalno svadjale tako da uopshte nisi imala priliku da je upoznash. Shto znachi da je ne poznajesh dovoljno kako bi mogla prichati o njenim osjecanjima.
Jesi li sigurna da te kopira u nechemu ili je ona samo doshla na istu ideju kao i ti? Mislim, evo moja drugarica je mislila da je kopiram jer sam jednom prilikom upotrebila izraz 'kontradiktornost'

Zapravo ona misli da se jedino ona tako izrazava LooooL
Shto se tiche mushkog drushtva

Ako su ti zaista dobri drugovi, onad se nece mjeshati u to izmedju vas dvije. Ne mora da znachi da ona hoce da ti ih preotme. Mozda jednostavno zeli da se druzi s njima ne razmishljajuci o tome da li se oni druze i sa tobom.
Znam da niko ne chita duge postove, ali nema veze...
Rekla sam ono shto sam imala da kazem...