Osobe muskog pola pitanje za vas

• Začetnik teme Začetnik teme Kapljica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shto svi mrzite pudere.....
ja puder stavljam uvek kad idem negde (shkola, izlazak, zhurka...), zato shto me nerviraju bubuljice... i chim vidim neq tachkicu na licu stavim puder... u RL josh nikoga nisam videla da mrzi puder... vetjina devojchica ga stavlja...
onda za shkolu maskaru, ponekad senq, i sjaj ili labello...
a za zurke sve to, josh neki kre(j)on, samo shto stavim 3 puta vishe shminke nego obichno...

ma da,samo nastavi...ti bi cak trebalo da smanjis ili cak skroz prekines da stavljas puder;),a ne da gusis lice njime...:roll: I posle se sigurno cudis kad imas bubuljice.:eek:

ja imam skroz cisto lice,pa ne stavljam pudera nimalo....mada bi trebalo,jer kazem da sam ko les ,ali ne volim ga.:confused:

ma da,samo nastavi...ti bi cak trebalo da smanjis ili cak skroz prekines da stavljas puder;),a ne da gusis lice njime...:roll: I posle se sigurno cudis kad imas bubuljice.:eek:

ja imam skroz cisto lice,pa ne stavljam pudera nimalo....mada bi trebalo,jer kazem da sam ko les ,ali ne volim ga.:confused:

Ma ne, ja imam bubuljice od nervoze. Zvuchi smesno, ali stvarno je tako... preko letnjeg raspusta, pa chak i vikendom nemam bubuljice, a ponedeljak kad dodje... mada nemam ja puno... a ne stavljma ni pino pudera, samo malo preko tih bubuljica, jer gledam kolko neke stavljaju, izgleda ko da imaju masq na licu.,...
i da, puder je mnogo odbra stvar preko leta kad izgorim po licu:)

Choveche ti nisi normalna. Kakva bre trema? Pa shta bude bice... josh i oko shkole da se nerviram... pfff...
Mislim da si nervozna i da se nervirash jedino ako ne znash... ako znash onda nema problema...
A i shta cesh raditi kad buesh imala prijemni, ili ispit na faxu ili neke ozbiljnije stvari a ne odgovaranje iz matematike.... =/

Choveche ti nisi normalna. Kakva bre trema? Pa shta bude bice... josh i oko shkole da se nerviram... pfff...
Mislim da si nervozna i da se nervirash jedino ako ne znash... ako znash onda nema problema...
A i shta cesh raditi kad buesh imala prijemni, ili ispit na faxu ili neke ozbiljnije stvari a ne odgovaranje iz matematike.... =/

Pa ybg imam... i kad znam... nego sve se nadam kao bio prvi kontrish iz matisha pa zato...
a to sam provalila proshle godine, jer preko vikenda lice mi chisto, a u ponedeljak vetj kretju bubuljice, iako nemam kontrolni... ne znam, jednostavno shkola je problem..:).

Pa ybg imam... i kad znam... nego sve se nadam kao bio prvi kontrish iz matisha pa zato...
a to sam provalila proshle godine, jer preko vikenda lice mi chisto, a u ponedeljak vetj kretju bubuljice, iako nemam kontrolni... ne znam, jednostavno shkola je problem..:).
gde ces bre sa 13 godina da stavljas puder.....:otkacio:bolje prestani ako neces da imas uzasnu kozu, vec sa 20...

gde ces bre sa 13 godina da stavljas puder.....:otkacio:bolje prestani ako neces da imas uzasnu kozu, vec sa 20...

Ma ne qpam se bre ja u puderu, stavim mrvicu...
ma normalno je dok zhensko stavlja puder... ja jednom (u 5. ili 6. razredu) kad sam izlazila sa nekima iz ulice, i odem do druga i drugarice da vidim dal su se spremili, kad ono moj drug uzeo dal korektor ili puder (u nekom pakovanju ko karmin) i stavlja na lice... ja se shlogirala, a on mi kazhe kao ''ma imam podochnjake pa moram...'' :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back