- Poruka
- 5.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shto svi mrzite pudere.....
ja puder stavljam uvek kad idem negde (shkola, izlazak, zhurka...), zato shto me nerviraju bubuljice... i chim vidim neq tachkicu na licu stavim puder... u RL josh nikoga nisam videla da mrzi puder... vetjina devojchica ga stavlja...
onda za shkolu maskaru, ponekad senq, i sjaj ili labello...
a za zurke sve to, josh neki kre(j)on, samo shto stavim 3 puta vishe shminke nego obichno...
Dzizus Krajst...Zar mushkarci zaista priimecuju shminku? Ako i primecuju onda mora da su gay.
Komentar za ovu temu
------->![]()
ma da,samo nastavi...ti bi cak trebalo da smanjis ili cak skroz prekines da stavljas puder,a ne da gusis lice njime...
I posle se sigurno cudis kad imas bubuljice.
ja imam skroz cisto lice,pa ne stavljam pudera nimalo....mada bi trebalo,jer kazem da sam ko les ,ali ne volim ga.![]()
Znas,ne smes se nervirati zbog skole toliko![]()
Ma znam, ne bi ja, ali pred kontrish iz matematike ja se tresem... da ne pricham vetj o usmenom odgovaranju...![]()
Koliko e ja unervozim pred skolu i koliko imam nekog straha pa opet nista od bubuljica![]()
A i shta cesh raditi kad buesh imala prijemni, ili ispit na faxu ili neke ozbiljnije stvari a ne odgovaranje iz matematike.... =/
A i shta cesh raditi kad buesh imala prijemni, ili ispit na faxu ili neke ozbiljnije stvari a ne odgovaranje iz matematike.... =/
Potopiće glavu u kofu pudera.
Ja,bome,nemam tak'ih problema.
Choveche ti nisi normalna. Kakva bre trema? Pa shta bude bice... josh i oko shkole da se nerviram... pfff...
Mislim da si nervozna i da se nervirash jedino ako ne znash... ako znash onda nema problema...
Mogu li od prevelike kolicine cokolade da se dobiju bubuljice?![]()
gde ces bre sa 13 godina da stavljas puder.....Pa ybg imam... i kad znam... nego sve se nadam kao bio prvi kontrish iz matisha pa zato...
a to sam provalila proshle godine, jer preko vikenda lice mi chisto, a u ponedeljak vetj kretju bubuljice, iako nemam kontrolni... ne znam, jednostavno shkola je problem...
ni ja.
danas sam doshao na kont iz mate'atike potpuno svestan svoje buduce ocene.
ali sam doshao, pa neka barem bude fer![]()
gde ces bre sa 13 godina da stavljas puder.....tkacio:bolje prestani ako neces da imas uzasnu kozu, vec sa 20...