Osobe muskog pola pitanje za vas

• Začetnik teme Začetnik teme Kapljica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja zaronim glavu u puder
puder :heart:

Ne bih rekao da je to puder. :mrgreen:

Možda ovo:

cocaine_lines_on_a_mirror.jpg

Ae,bre,priznajte svi da se lozite na napucane i tip.top nasminkane ribe!

pa ne mogu reci da to nije istina, ali mi kad god vidim jednu takvu prodje kroz glavu "ako se ovoliko sredjuje mora da je gabor bez toga" :lol:

Ybga Krepto,dešava se...
Biće bolje sledeći put. :bye:

...tako ti i treba kad ne kupuješ puder na proverenim mestima.

nadam se :D
[SUB]
Imash nekog proverenog da preporuchish?
[/SUB]

Jao mrzim puder! Inache imam posta chisto lice i stalno koristim tonike, balzame i sl. i onda mi i lice ostaje chisto... ali najgore mi je kada vidim devojke sa tonu pudera... pa josh promashe nijensu [uzmu ili mnogo tamniju ili mnogo svetliju od svoje boje] i ne razmazu dobro... grrr... e tad bih ih patosirala...

Inache koristim samo labello u shkoli... ustavi labello uvek koristim, ne odvajam se od njega... i ponekad kre[j]on... i to bi bilo to... mrzim da se shminkam... kome se svidja super, kome ne bash me briga... Senke i sl. mrzim... mada smo morali da imamo na koncertima i puder, i senke i anlajner pa josh na sve to veshtachke trepavice i crveni karmin... ja karmin i trepavice nikad nisam stavljala...
Ah da, mrzim i sjajeve... sve je nakako lepljivo i onda mi se obavezno zalepi kosa za usta... mislim... :roll:

nigde nikad bez krreona...jedino to umem staviti kako treba...

i isto sam opsednuta labelom,pogotovu crvenim....

ne umem da stavljam senke,i jedino ljubicaste volim,pa su me jednom pitali ''sto ti je oko modro'':eek: tj,na jednom sam imala mnogo senke,a sa drugog se skinulo...:roll:

ne volim puder,mada sam bleda ko les....:neutral:

i reetko ajlajner stavim...

Grozno, ja kad god pokusam da stavim maskaru ili kreon, obavezno se ubodem u oko... A puder me nervira, pa sam odustala od svega toga.
ja sam dosta kasno pocela da se sminkam,tek pre godinu i po..i to mi mladja sestra stavljala kreon..:hahaha: mislim da mi nikad oci nisu vise suzile nego tad..a danas se od njega ne odvajam..:hahaha::mrgreen:

nedavno sam i naucila kako ga pravilno stavoti na gornji kapak:mrgreen::roll:

shto svi mrzite pudere.....
ja puder stavljam uvek kad idem negde (shkola, izlazak, zhurka...), zato shto me nerviraju bubuljice... i chim vidim neq tachkicu na licu stavim puder... u RL josh nikoga nisam videla da mrzi puder... vetjina devojchica ga stavlja...
onda za shkolu maskaru, ponekad senq, i sjaj ili labello...
a za zurke sve to, josh neki kre(j)on, samo shto stavim 3 puta vishe shminke nego obichno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back