Osmeh dana

e, da, osmeh za juče...neka devojka je u vozu pričala sat i po preko mobilnog, sedela metar od mene...prepričava erotske scene iz filma bez blama, navodi s kim se sve 'vatala, kako će nekog tipa da siluje ako je bude ispalio za dejt :lol: lujka :lol: uz sve to ne ume da kaže R :lol:

Bem ti sunac :lol:

601747_674191075929253_1892578266_n.jpg

teta nevena, a je l da da neko može da pomisli da sam ti ćerka?
a je l mogu ja i sladoled i sok?
je l možeš da mi kupiš i flomastere, brat i ja ih stalno gubimo?
ja ću smoki umesto sladoleda
i onu olovku sa ukrasom

:zeek:

Da li je danas zaista bio "pun mesec"?

Moj svekar zaspao u fotelji u dnevnoj sobi. U produzetku iste je kuhinja (kad kuvamo povucemo klizeca vrata ali ovoga puta nije bilo potrebe. I za dnevnu i tzv. kuhinju, postoje posebna vrata, dakle dvoja! Kako ustade mene samo upita "jesi li dobro" i izadje na vrata dvnevne sobe. Prodje par sekundi, on udje na vrata od kuhinje:eek:

Onda umesto da se samo okrene i izadje on zaobidje i opet otvori vrata dnevne sobe. Pritrcim i okrenem kljuc, vidim da je osamucen pa..Samo sto sedoh za sto, nesto zviznu o zakljucna vrata. Priskocim (rekoh opet on) kad moje dete, zalepilo se koliko se zaletelo: Sto su vrata zakljucana u "po bela dana"? Tako i tako, kazem joj..
Svasta, procedi, a svekrva spolja ulazi i kaze: Sto "onaj" izlazi iz garaze i obilazi celu kucu da bi otisao da sedne pod lipu:eek:

Dete: Pa, on opet promasio vrata?

-A sta ti trazis u dnevnoj sobi kad si krenula da se tusiras (tek smo se vratile sa Save)?

Joj, jeste, odgovara ona, i dodade zapanjeno: Mora da je danas PUN MESEC:rotf:

Poslednja izmena:
Istinita prica:
Danas dolazimo n'a plazu, smestamo se, mazemo i cerkica odlazi u vodu dok mm nekim cudom ostaje sa mnom n'a suncu
Lezem n'a ledja i zatvaram oci
MM. Cita vesti pa me povremeno pozove i komentarisemo
U jednom momentu primecujem trag od kupaceg dosta nize nego sto je ovaj sto ima pa pogledam
I pitam ga :eek: je li bre MM. À sto si ti u gacama???
:rotf:
Dakle decko se suncao bar 45 min u gacama :malav: toliko Sam se smejala da su se svi okrenuli ka nama dok je on nonsalantno oblacio sorc :malav:

Istinita prica:
Danas dolazimo n'a plazu, smestamo se, mazemo i cerkica odlazi u vodu dok mm nekim cudom ostaje sa mnom n'a suncu
Lezem n'a ledja i zatvaram oci
MM. Cita vesti pa me povremeno pozove i komentarisemo
U jednom momentu primecujem trag od kupaceg dosta nize nego sto je ovaj sto ima pa pogledam
I pitam ga :eek: je li bre MM. À sto si ti u gacama???
:rotf:
Dakle decko se suncao bar 45 min u gacama :malav: toliko Sam se smejala da su se svi okrenuli ka nama dok je on nonsalantno oblacio sorc :malav:

Idu i drugi ljudi na odmor, pa ne odlepe ovoliko. Ali to je možda zato što ne znaju, ili bar dosad nisu znali, kako se na pesku pored tebe isključuje mozak? :malav:

Idu i drugi ljudi na odmor, pa ne odlepe ovoliko. Ali to je možda zato što ne znaju, ili bar dosad nisu znali, kako se na pesku pored tebe isključuje mozak? :malav:

Pored mène mora da se bude s pola mozga :(
Obavezno kad se ulazi u kucu polovina da se iskljuci Jer se jà mnogo ljutim kad me zamaraju
Pola ipak da radi da se pazi sta se prica
Jer evo jà iz tvom posta mogu da nadjem bar 27 dvostrukih znacenja , 3 uvrede i 8 pokazatelja lose volje
À to ne volim

Back