Osmeh dana

Sjedi maloprije lik na ispitu i sve u 16 prepisuje od lika ispred (malo su nagnuti stolovi)... Gleda ga asistentica, gleda ga profesor... On ne benda, nego prepisuje.
Profesor diže žensku iz njegovog reda, diže sve redom, i sjede do prepisivača.
"Pa kolega, što niste učili?"
I tako je sjedio pored njega do kraja testa, čačkao mob... Lik nije riječ poslije napisao... :lol:

Nije baš osmijeh dana, al me nasmijalo :D

ma bezveze da budemo frendovi nisam ni sa pajdom :)))

mozemo i vako komunicirati :)))))))
7:30pm

ma pusi ***** volim tvoje objave a ne tebe ***** SI AKO NECESSSSS
7:30pm
Bruce Lee

jesam, pichka sam!!!
7:32pm

e ***** ces od mene vise dobiti ***** !!!!
7:32pm
Bruce Lee

hahahahahha

This is oklagija.
Copy the oklagija into your profile to make better pita or other testenine! Ili take it and smack it on the vugla of a glupa person to give a better osećaj than before.
Many people won't copy the oklagija because they don't care about pita. But pita is important! Show the world that we don't want to live without pita, but we want to live without glupa person.

This is oklagija.
Copy the oklagija into your profile to make better pita or other testenine! Ili take it and smack it on the vugla of a glupa person to give a better osećaj than before.
Many people won't copy the oklagija because they don't care about pita. But pita is important! Show the world that we don't want to live without pita, but we want to live without glupa person.

Sad će domaćica da nam prevede...:lol:

neka forumašica :think:

1001478_686135801401682_2088962265_n.jpg

ja slapše kopam po netu u potrazi za tim štaznam da kaem smešnim sličkama i provalama...
evo samo sam svratio da napišem da mi je Majki ulepšo dan i izmamio osmeh tako što mi je pustio klipić...
i ispade da je to must know neki pošto ja ne znadoh...al ****** ga...neki i ne znamo sve...
fala Majki...:ok:

Moje prvorodjeno žensko udarilo nogicu danas... malo je krenula krv, malo odrana kožica sa nožnog prstića, malo povredjen noktić - sve u svemu ništa strašno. Tata joj umotao prstić gazom, pa stavio flaster, sve po ps-u. I pitamo je kako joj je, da li je boli, a ona će ( valjda je mislila da je žiga ) - prcka me pomalo...
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Poginuh na mestu od smeha, stomak me je zaboleo koliko sam se smejala...
:rotf::rotf::rotf:

Pita Tuđman đavola:
- Jel mogu da pozovem Zagreb samo na minut i vidim kako stvari stoje u mojoj zemlji? Zanima me kada ćemo u Evropu...
Đavo kaže - može.
Zove Tuđman, završi razgovor i đavo mu kaže
- Ovo te košta milion dolara.
Tuđman kaze OK i plati.
Pita Sadam đavola:
- Vraže, daj i meni da pozovem Bagdad , i kod nas su protesti, masa problema.
- Može, ali dva miliona dolara!
Zvao Sadam, završio razgovor i platio.
Pita sad i Milošević:
- Daj i meni da pozovem Beograd da vidim da li smo zadržali Kosovo, smanjili nezaposlenost, povećali životni standard, ušli u EU...
Đavo kaže - Može, naravno.
Završi Milošević razgovor i pita:
- Koliko ja treba da platim?
- Ništa!
Milošević u čudu!
- Kako bre ništa, pa ove si rebnuo po milion i dva?!
- Znaš kako je, kad zoveš iz jednog pakla u drugi to se računa kao lokalni poziv...
:lol:

Back