Osmeh dana

Pored mène mora da se bude s pola mozga :(
Obavezno kad se ulazi u kucu polovina da se iskljuci Jer se jà mnogo ljutim kad me zamaraju
Pola ipak da radi da se pazi sta se prica
Jer evo jà iz tvom posta mogu da nadjem bar 27 dvostrukih znacenja , 3 uvrede i 8 pokazatelja lose volje
À to ne volim

mi bi se super slagali, kod mene sto na umu to na drumu :)))))
a obicno nemam mnogo toga na umu, missim samo jelo, krkacina, taslacenje.. :))))

- - - - - - - - - -

i skoro uvijek sam dobre volje <333333333333

Reši tip malo da se naduva, ali za svaki slučaj, napiše na papiriću:
-Ako zvoni telefon, digni slušalicu i kaži halo.
-Ako neko pokuca na vratima, priđi i pitaj ko je.

Naduva se on samo tako, kad u neko doba, neko kuca. Baci on brzo pogled na papirče, pročita da treba da priđe vratima, priđe i pita:
-Ko je?
-Mi smo zarez tvoji drugovi.

:zcepanje:

tema-skupa.jpg

:rotf:

Mama, a ko je rodio ujnu?
Njena mama, srećo, baba ta i ta
...
...
... gomila pitanja na tu temu, samo druga imena...

A ko je rodio moju baba-Nadu?
Njena mama, moja baka Rada.
Tvoja baka? Tvoja baš, baš baka? A jesam li ja nju videla?
Nisi srećo, ona je umrla pre nego što si se ti rodila.
Znala sam ja... ( faca ljuta i ozbiljna ) Trebala si ti mene odmah da rodiš!!!!!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Prvo sam tu izginula od smeha. A ima i nastavak...

Pa srećo, ja sam tebe odmah rodila, čim si porasla u mom stomaku i kucnula da si spremna da se rodiš, ja sam odmah otišla u porodilište i rodila tebe, moju bebu...

Jeste, mama, i ja sam se mnogo uplašila kada sam videla da sam sama kod one tete.
Kod koje tete, dušo?
Pa kod one u porodilištu, što daje bebe...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Reši tip malo da se naduva, ali za svaki slučaj, napiše na papiriću:
-Ako zvoni telefon, digni slušalicu i kaži halo.
-Ako neko pokuca na vratima, priđi i pitaj ko je.

Naduva se on samo tako, kad u neko doba, neko kuca. Baci on brzo pogled na papirče, pročita da treba da priđe vratima, priđe i pita:
-Ko je?
-Mi smo zarez tvoji drugovi.

:zcepanje:

Trebalo mi je malo da ukapiram :hahaha:

Jeste,koka je pre nekih desetak dana tek pronela, sveza jaja, zumanca kao cigla (boja) ali sitna. Dobro, vremenom ce biti krupnija...
Uzimam iz firzidera najsitnije i lupam (da ga se otarasim) u tanjir, neko zazvoni, ja pozurih (komsija nesto trazio) i vratim se, u tanjiru samo belance:eek:
Gde je zumance kad nikog osim mene u kuci nema:think:
Da nisam poludela od vrucine i tako to, odem da potrazim svekrvu (sedi kraj bazencica a unuka joj se brcka) tako i tako. Svekrva: Pa, ja dosad nikad nisam videla ali sam cula ako je mnogo sitno da nije "imalo gde da se formira"!
Vazi, a zar nije ionako malo belance moglo malo da se skupi, pa da makar tacka bude zuto-crvena, a?:zper:
Ocigledno nije- smeje se...
Dete: Jesi li sigurna da si razbila jaje?
-Jesi li sigurna da ti necu razbiti nosic?
Ona (opet)-Boze, opet PUN MESEC, ovo zaredjealo svaki dan:eek:
:dash:

Jeste,koka je pre nekih desetak dana tek pronela, sveza jaja, zumanca kao cigla (boja) ali sitna. Dobro, vremenom ce biti krupnija...
Uzimam iz firzidera najsitnije i lupam (da ga se otarasim) u tanjir, neko zazvoni, ja pozurih (komsija nesto trazio) i vratim se, u tanjiru samo belance:eek:
Gde je zumance kad nikog osim mene u kuci nema:think:
Da nisam poludela od vrucine i tako to, odem da potrazim svekrvu (sedi kraj bazencica a unuka joj se brcka) tako i tako. Svekrva: Pa, ja dosad nikad nisam videla ali sam cula ako je mnogo sitno da nije "imalo gde da se formira"!
Vazi, a zar nije ionako malo belance moglo malo da se skupi, pa da makar tacka bude zuto-crvena, a?:zper:
Ocigledno nije- smeje se...
Dete: Jesi li sigurna da si razbila jaje?
-Jesi li sigurna da ti necu razbiti nosic?
Ona (opet)-Boze, opet PUN MESEC, ovo zaredjealo svaki dan:eek:
:dash:

prodaj meni tu koku sto nosi jaja bez zumanaca
ne pitam sta kosta!

prodaj meni tu koku sto nosi jaja bez zumanaca
ne pitam sta kosta!
Ma, dala bih ti dzaba, nisu moje vlastnistvo (svekrvino, a ni ona ne bi bila s raskida da ti da) da su sva bez zumanaca:zcepanje:
Ja imala "srecu" da uzmem "pronosak" valjda:sad2:
Samo da znas kako sam se zapanjila, a vidjala sam sa dva, par puta i po tri, ali da uopste NEMA zumaceta- nikad.
No, nikad ne reci nikad:lol:

Poslednja izmena:
Ma, dala bih ti dzaba, ali nisu moje vlastnistvo (svekrvino, mada ja koristim kao da jesu moje) da su sva bez zumanaca:zcepanje:
Nisu, kazem, prava domaca, crveni se "zuojce" ali mala, ja imala srecu da uzmem "pronosak" valjda:sad2:
Samo da znas kako sam se zapanjila, a vidjala sam sa dva, par puta i po tri, ali da uopste NEMA zumaceta- nikad.
No, nikad ne reci nikad:lol:

ma i ja sam vidjala ta sa dva i tri
i jos kad na pijaci odem po sir onaj domaci, a oni krenu da me ubedjuju - uzni sine i jaja, kljucale koke po dvoristu..da vidis kako je crveni zumanjak i sva su dvozucna!
e hvala vam ko sestri, to kod mene nije preporuka :lol:

- - - - - - - - - -

i meni moze ta koka :))))

celo selo voli belo :lol:

Back