Joooooj, crkoh od smeha, mada zapravo uopšte nije smešno
Zove me svekar malopre da mu izmerim pritisak. Odem ja, pitam šta mu je, šta oseća, kaže ništa, nego da isproba aparat.
Probam ja, ono ne ide. Pogledam, a njemu ono gumeno crevo puklo, ne vredi da pumpam vazduh kad izlazi. Kažem mu, a on će - e, majku mu, znači i tu me za'ebo.
Kaže - išao jutros u banku da uplati ratu, pa nije ni platio jer je bila gužva velika. Na izlazu iz banke stratuje ga neki lik da mu proda aparat za merenje pritiska, fiksni telefon i mobilni telefon za "samo" 5 000 dinara.

- Pa, deda bre, kako vam nije bilo čudno, ko to prodaje na ulici, aman zaman?
Pa, izgledao mi je pošten, onako fin mladić, kulturan, rekao bih da je Rom, ali nisam siguran.
Pa jel bio tamnoput ili? Pitala sam ga više radi opisa, ako naletim na prevaranta bar da mu se mamice napsujem. Tek će deda:
A šta ga ja znam, svi su oni crni, e sad dal je on crnji od drugih...

I tu ne izdržim, nego prasnem u smeh

I šta ćete sad?
A šta ću, pa da reklamiram, rekao mi je dodjem ako nešto ne radi, pa da on vidi, da mu vratim to, a on meni pare... A ništa od ovoga ne radi, trebalo bi da uvaži reklamaciju...
Dobro, a gde da idete, gde ćete ga naći?
Eeeee, to ga vidiš nisam pitao...

Idi deda u peršun

Za'ebali te prevaranti pošteno, a ja crkoh od smeha
Mislim, ne što su ga prešli, već je on bio toliko smešan i zbunjen... Dovoljno mu što mu tip rekao da dodje ako nešto ne radi, a gde da ga nadje - nije bitno

Oprostio se deda od para, pa smo se slatko nasmejali oboje
Mada, možda je ovo pre za rupu, ili za pdf nepravda, ali meni je smešno i dalje