Osmeh dana

Nastavili ovi likovi pricu o zenama...izdvojicu samo par hajlajtova, najjace komentare. :mrgreen: :rotf:
Likovi inace odlucili da miniraju neki zenski forum, valjda ana.rs ili nesto tako... :lol:

"Treba devojku traziti po buticima :mrgreen: upoznavao sam te radnice po tim buticima u trznim centrima, skroz druga prica. Nisu razmazena govna, navikle devojke da rade za sebe, nisu u oblacima."

"Jeste, ali zato su uglavnom neobrazovane i ne mozes sa njima o nicemu osim o Cecinom celulitu. Da se razumemo znam da zivimo u Srbiji i da ljudi sa diplomama rade na pijaci ali cisto sumnjam da je to slucaj sa velikim brojem butikasica. "

"Daleko je to od istine druze, mnoge rade u buticima da bi platile studije, a i ove sa visokim obrazovanjem su mnogo pametne, pa i simpanza moze da nauci za ispit a ne glupa *****."

"Od sad jurim butikasice "

"Kakve crne butikasice ja imam caricu u kraju koja radi u butiku, i verujte mi da je jedna od najpoznatijih kuravela u BG-u... ne mogu da verujem da neko ozbiljno prica o tome da su butikasice fine neke gospodje... nema finih sve su kuravele :mrgreen: "

"koji butik? koji butik?"

"A да се упаримо са овим кокошкама са ана форума, оно, да размењујемо утиске, савете и да се упознајемо и тако то? "

"Ima jedan nas iz Krusevca, gdje god da smo isli, prije je saznavao koliko kosta *****, nego koliko je pivo. Nevjerovatan lik."

:)

558391_442161585854313_1105823943_n.jpg

Svekru i svekrvi je sutra 50 godina braka. I, tokom prošle godine su najavljivali pompeznu proslavu, sa sve muzikom i mnogoooo zvanica, ali sada su se nešto ućutali. Pita ih mlađi unuk kako će proslaviti, koga će pozvati u goste, a deda kaže: "Nećemo nikog. Slavićemo na proleće, leto kada otopli, a ne sada po zimi!" A unuk mu kaže: "Pa što si se ženio u zimu, što nisi čekao proleće?"

Stariji ljudi koji pešače ili se skijaju na Kalenbergu.

Ulice bez bačenog đubreta, opušaka, žvaka.

Fasade starih zgrada ulickane do savršenstva.

Bečka opera.

Rebarca sa renom i saher torta.

Mamin osmeh kada sam joj preko skajpa pokazala poklon.

Back