Osmeh dana

59492_4679480979758_1313093375_n.jpg

Joooooj, crkoh od smeha, mada zapravo uopšte nije smešno

Zove me svekar malopre da mu izmerim pritisak. Odem ja, pitam šta mu je, šta oseća, kaže ništa, nego da isproba aparat.
Probam ja, ono ne ide. Pogledam, a njemu ono gumeno crevo puklo, ne vredi da pumpam vazduh kad izlazi. Kažem mu, a on će - e, majku mu, znači i tu me za'ebo.
Kaže - išao jutros u banku da uplati ratu, pa nije ni platio jer je bila gužva velika. Na izlazu iz banke stratuje ga neki lik da mu proda aparat za merenje pritiska, fiksni telefon i mobilni telefon za "samo" 5 000 dinara. :eek:
- Pa, deda bre, kako vam nije bilo čudno, ko to prodaje na ulici, aman zaman?
Pa, izgledao mi je pošten, onako fin mladić, kulturan, rekao bih da je Rom, ali nisam siguran.
Pa jel bio tamnoput ili? Pitala sam ga više radi opisa, ako naletim na prevaranta bar da mu se mamice napsujem. Tek će deda:
A šta ga ja znam, svi su oni crni, e sad dal je on crnji od drugih...
:zcepanje:
I tu ne izdržim, nego prasnem u smeh :lol:
I šta ćete sad?
A šta ću, pa da reklamiram, rekao mi je dodjem ako nešto ne radi, pa da on vidi, da mu vratim to, a on meni pare... A ništa od ovoga ne radi, trebalo bi da uvaži reklamaciju...
Dobro, a gde da idete, gde ćete ga naći?
Eeeee, to ga vidiš nisam pitao...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Idi deda u peršun :lol: Za'ebali te prevaranti pošteno, a ja crkoh od smeha :rumenko:
Mislim, ne što su ga prešli, već je on bio toliko smešan i zbunjen... Dovoljno mu što mu tip rekao da dodje ako nešto ne radi, a gde da ga nadje - nije bitno :lol:
Oprostio se deda od para, pa smo se slatko nasmejali oboje :zcepanje:

Mada, možda je ovo pre za rupu, ili za pdf nepravda, ali meni je smešno i dalje

Joj, meni nije smešno :sad2: deda mukica :sad2:

Ma, nije on deda... Mislim jeste, svojim unucima, pa ga onda svi tako zovemo.

Daleko je od onog stereotipa kako zamišljamo dedu
On je pametan, razborit čovek starije generacije. Odmeren, uvek prvo razmisli pa kaže, uvek prvo razmisli pa uradi.
Da nije otišao u prevremenu, invalidsku, tek bi zapravo ove godine dobio penziju.

Šta li mu bi jutros, nemam pojma. Upravo što je takav kakav je, baš me je iznenadilo da je naseo na očiglednu prevaru. Tim pre što je ceo život radio kao trgovac.
Posle se i on smejao. Mislim, prihvatio je to sportski - kad sam naseo i treba da mi se smeju i sam ću sebi da se smejem. :lol:
Tako nešto je i rekao, otprilike - platio sam školu, jest' bilo skupo, ali nikada nije kasno. Aj ti snajka gore ( u moj stan ), da ne predje na tebe... :lol:
A kad mu baba stigne sa posla, onda ga je nadrljao, ima uši da mu išmirgla...

Јоој, ово ми је малопре стигло поруком, па сам се..

1986., Peter Davies je nakon završenog fakulteta otišao na odmor u Keniju.
U jednoj od svojih šetnji po afričkom bušu naišao je na mladog mužjaka slona, s jednom nogom podignutom u zrak. Slon je izgledao rastreseno, a Peter mu je prišao jako pažljivo. Kleknuo je na tlo ispred slona, pregledao mu nogu i pronašao dugačak komad drveta duboko zabijen u nju. Izvadio je svoj nož, i što je nježnije i pažljivije mogao, izvukao komad drveta iz slonove noge, nakon čega ju je ogromna životinja nesigurno spustila na zemlju.
Slon se okrenuo prema Peteru, i sa čudnim pogledom zurio u njega nekoliko napetih trenutaka. Peter se smrznuo od straha, jedino što mu je prolazilo kroz glavu bilo je da če ga slon pregaziti. Napokon, slon je podigao surlu u zrak, glasno zatulio, okrenuo se i otišao. Peter nikada nije zaboravio slona, niti događaje od tog dana.
20 godina kasnije, Peter je šetao Zoo-om u Chicagu sa svojim sinom, tinejdžerom. Kada su se približili nastambi sa slonovima. jedno od tih bića se okrenulo i došlo do ograde gdje su Peter i njegov sin Cameron stajali. Veliki mužjak zurio je u Petera, podigao prednju nogu u zrak i spustio je nazad na tlo nekoliko puta. Nakon toga je glasno zatulio, čitavo vrijeme gledajući u Petera.
Prisjetivši se susreta iz 1986., Peter se nije mogao oteti dojmu da je to isti slon. Skupio je hrabrost, popeo se preko ograde i stao pred životinju, gledajući je i razmišljajući je li to taj isti slon. Slon je ponovo zatulio, spustio surlu, omotao je oko Peterove noge, povukao ga u zrak i nekoliko puta njegovim tijelom udario u ogradu, ubivši ga na mjestu.
Vjerojatno nije bio u pitanju isti jebeni slon.

Back