- Poruka
- 4.833
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jos da oslobodi vrhovni sud legiju i zvezdana i vlada sa SPS-om moze da se formira![]()

roknuce ga neko kad-tad.Šta mislite kakva kazna mu sledi?![]()
Zaista ne vidim u čemu je problem... Niko nije dokazao da je on motornom testerom, zaista, hteo da povredi dečka!
On je samo rezao drva za ogrev, kada je nesrećni otporaš naišao. A poznato je da, usled sklonosti ka asketskom životu, nije imao para da ugradi parno....

da da rezao drva za ogrev u maju xaxa![]()

Oslobodjen svih optuzbi jer BoTi treba premijer![]()
![]()

roknuce ga neko kad-tad.
xaxaxaxaxaxaxaxxax![]()
O S L O B O Đ E N ! ! ! AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHAAHH!!!!! Demokratori, jel vas sramota???

И ја исто волим бајке, браћа Грим су неприкосновена.
Има корупције и у ЕУ и у САД. Али сад се поставља питање па како су они то богати, а раде 100 пута мање неко Кинези. Ствар је толико проста да је апсурно њено неразумевање. Свако има очи, уши у ум да схвати шта се ради у Африци на Блиском истоку. Ти ратови и то ширење беде је врло исплатива грана глобалистичке привреде.
Ako mogu da pitam kakve veze ima ldp sa ovim? Niti imamo vlast, niti planiramo u vladu, tako da mi zaista nije jasno odakle ti ideja da nas prozivas ovde.
Ovo je drugi skandal ds-a u poslednja tri dana... Stvarno je sramota to sta se desava :nono:
Radojko Luković, koji je zadobio i najteže povrede, žustro je reagovao na ovu presudu:
- Veći udarac u životu nisam dobio. Udarci koje sam primio 2. maja 2000, kad mi je i život bio ugrožen, nisu me tako povredili kao ovaj danas. Mislim da je sve ovo posledica politike koja se sprovodi u Srbiji. Unapred se znalo kakva će biti presuda, ona je bila gotova još pre godinu dana, samo se čekao završetak glavnog pretresa da se ona izrekne.
Požarevac -- Sin Slobodana Miloševića, Marko, oslobođen je optužbe da je, sa još petoro ljudi, naneo teške telesne povrede trojici članova požarevačkog Otpora.
U obrazloženju presude, sudija Gordana Vidojković je rekla da se sud rukovodio nepotpunim dokazima, zastarelošću predmeta i nepostojanjem namere da se nanesu teške telesne povrede. Na današnju presudu suda "otporaši" imaju 15 dana pravo žalbe, što će oni, kako su najavili, i uraditi. Marku Miloševiću, koji ima izbeglički status u Rusiji, sudilo se u odsustvu.
Oštećeni su Marka Miloševića označili kao organizatora i aktera tuče 2. maja 2000, ispred kafea "Pasaž" u Požarevcu, u kojoj su "otporaši" Momčilo Veljković, Nebojša Sokolović i Radenko Luković brutalno pretučeni dok su pokušavali da zaštite svog člana Dragana Milanovića.
STA SE OVO DESAVA SA NASOM ZEMLJOM???
U tvojim vlaznim snovima samo...
Beograd je srbija!!!