Маргетић изнео доказе! Браћа Вучић и хрватски мафијаш опљачкали Србију преко Бора!

Арнаути харају свуда где достигну критичну масу. Пошто су одувек организовани по такозваним "фисовима", где је свако у неком роду са сваким у оквиру племена, скоро је немогуће да им се неко са стране убаци у организацију. Само смо ми то успевали да разбијемо деведесетих али, беше му. Свим Арнаутима којих није био мали број и који су били за Србију, Харадинај и Тачи су семе затрли. То је велика српска брука о којој нико не пише, ти људи су нам били од огромне помоћи на терену и потпуно смо их напустили.
nisam siguran, koje je godine bilo 2000-1-2-3...neko od nadleznih u Srbiji, predao je spisak Albanaca, koji su saradivali sa srpskom policijom i vojskom...spisak je predat NATO sluzbama, a one prosledile ovima iz UCK...onda su usledile likvidacije tih Albanaca

И њима се може веровати, као и теби и Домагоју, осведоченом пријатељу Србије. :lol:
Не веровати АПР је исто као да не верујеш телефонском именику ПТТ. То је просто база која садржи податке о свим привредним субјектима у Србији. Могуће ја да као свака база буде негде неажурна, али у принципу све што тамо пише је тачно. Није то бирачки списак.

Не веровати АПР је исто као да не верујеш телефонском именику ПТТ.
Има истине у томе.
Као што у ПТТ именику пише да је нека фирма на тој и тој адреси, и да им је тај број телефона, а они одавно отишли, број промењен- тако и у АПР-у пише једна делатност, а сасвим друга је у питању...

Малопре сам проверио. Када сам се селио у Књажевац, морао сам да укинем фиксни број. Нема ме. Значи, бар у мом случају су ажурни.
Пробај то у Београду.

Пробај то у Београду.
Ма "Беле стране" су за целу Србију. Наравно да сам навео своју стару адресу у Београду и тадашњи број телефона. Ажурно је. Нема.

Ма "Беле стране" су за целу Србију. Наравно да сам навео своју стару адресу у Београду и тадашњи број телефона. Ажурно је. Нема.
Ја говоррим и о "жутим" странама, и о адресама фирми; не о приватним бројевима.

1761502181007.png

Back