Oslobođen ZLOČINAC I MAFIJAŠ

5ywwgm.jpg

xaxaxaxaxaxaxaxxax :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Zaista ne vidim u čemu je problem... Niko nije dokazao da je on motornom testerom, zaista, hteo da povredi dečka!

On je samo rezao drva za ogrev, kada je nesrećni otporaš naišao. A poznato je da, usled sklonosti ka asketskom životu, nije imao para da ugradi parno....

И ја исто волим бајке, браћа Грим су неприкосновена.

Има корупције и у ЕУ и у САД. Али сад се поставља питање па како су они то богати, а раде 100 пута мање неко Кинези. Ствар је толико проста да је апсурно њено неразумевање. Свако има очи, уши у ум да схвати шта се ради у Африци на Блиском истоку. Ти ратови и то ширење беде је врло исплатива грана глобалистичке привреде.

a oni SILNI dijamanti iz africkih zemalja?a ko kontrolise svu gudru u svetu itd...USA

Radojko Luković, koji je zadobio i najteže povrede, žustro je reagovao na ovu presudu:
- Veći udarac u životu nisam dobio. Udarci koje sam primio 2. maja 2000, kad mi je i život bio ugrožen, nisu me tako povredili kao ovaj danas. Mislim da je sve ovo posledica politike koja se sprovodi u Srbiji. Unapred se znalo kakva će biti presuda, ona je bila gotova još pre godinu dana, samo se čekao završetak glavnog pretresa da se ona izrekne.

sad kad se vrati, tek ce da vas bije...

Požarevac -- Sin Slobodana Miloševića, Marko, oslobođen je optužbe da je, sa još petoro ljudi, naneo teške telesne povrede trojici članova požarevačkog Otpora.
U obrazloženju presude, sudija Gordana Vidojković je rekla da se sud rukovodio nepotpunim dokazima, zastarelošću predmeta i nepostojanjem namere da se nanesu teške telesne povrede. Na današnju presudu suda "otporaši" imaju 15 dana pravo žalbe, što će oni, kako su najavili, i uraditi. Marku Miloševiću, koji ima izbeglički status u Rusiji, sudilo se u odsustvu.

Oštećeni su Marka Miloševića označili kao organizatora i aktera tuče 2. maja 2000, ispred kafea "Pasaž" u Požarevcu, u kojoj su "otporaši" Momčilo Veljković, Nebojša Sokolović i Radenko Luković brutalno pretučeni dok su pokušavali da zaštite svog člana Dragana Milanovića.

STA SE OVO DESAVA SA NASOM ZEMLJOM???

A SA KOJOM VASOM ZEMLJOM?sudeci po tvojoj zastavi srbija nije tvoja zemlja

Back