OSJEĆATE LI DA NAPREDUJETE IL TAPKATE/NAZADUJETE?

Mislim da je unosnije da prodajes tajmere za eksplozivne naprave. Sve stran(k)e sveta osim dalekog severa su zainteresovane.

af33ig7.jpg

Ovo vredi dve repke

ma nemoj, pa daj bar jednu.

Svidja mi se tema.
Konkretno sto se tice mene dosta sam se promijenila!Ukratko, prag tolerancije je dosta nizi, za gluposti nemam razumijevanja nazalost, takodje nemam poverenja kao nekad u prijatelje.Mogu da procaskam opusteno, ali da pricam o nekim ozbiljnim problemima to nikako.Pomognem svima, onoliko koliko sam u mogucnosti. :)

ostarela si.

ovde mahom ljudi idu jedan korak napred dva nazad ..

Mislim da sam se promenio jer sam prosao neke ekstremne patnje.
Citao sam nedavno neke svoje stare postove, vidim da sam bio drskiji.
Sad gledam da budem pristojan i da ne vredjam.
Mislim da na svetu mozda nema veceg stradanja od muke nemirne saves
ti.

e ovde se vidi zrelost i dostizanje MIRA ...koji je, slažem se, možda i NAJBITNIJI

Да би човек назадовао није потребан напор, само треба да се води природном логиком, јачи преживљава, Слажи, укради, и да не набрајам даље. Све је дозвољено да се преживи и да се "обезбеди" потомство.
Мало неморалности и опааа. живот цвета а ми и не видимо да назадујемо. Наш ум се мења у складу са оним што радимо од своје воље, Слобода без одговорности, како је то лепо. И ккако се наш ум постепено мења ми и не приметимо да смо живот и реалност почели да доживљавамо некако сиво. Све нам нешто не ваља а не капирамо шта? А у ствари не ваља наш ум. јер наш ум тумачи све што нам се дешава и боји у црно. Опа бато, шта би? реко би неко. Било ти лепо док си блудио, а сад не ваља.
Потонули смо до дна. Шта сад? Било лепо док је ишло низ брдо, па све брже и брже.
Сад смо на дну и камен свог живота треба гурати узбрдо, а то није ни мало лако.
А тако ја гурам камен узбрдо, па подмећем друге камичке да се одморим па опет даље.
Радујем се сваком центиметру!
А брдо велико, триес и кусур се возило низбрдо.
Али нека: шлола која се скупо не плати и није нека школа;)
Једна пословица каже: Кад видиш да ти кола превише лако иду: погледај мало боље, можда иду низбрдо.
Е како је било добро кад сам био дете, ум чист без прљавштине разних искустава и знања, Колико ће требати да се почисти сво то ђубре што сам успут покупио, да мој ум опет боји свет ружичастом бојом.

Poslednja izmena:
Дакле, кукавица остаје кукавица !

Ево ова највећа од свих пикчи,
препаднут сопственом физичком пропашћу
на крају се обраћа мајци
и кука, кука ...

Боже, како је могуће да му таленат за поезију
одузме у толикој мери моћ да буде човек ?

Vidim oko sebe ljude koji se loze. Oni kazu da su emocije naslijedje njihovih predaka. Pa cak i da je tako, zar je bitno to sto u sebi nosis nesto majmunsko? Treba li se baviti iskljucivo naslijedjem i zasto se toliko precjenjuje? Ako je naslijedje toliko bitno, zasto onda nismo ostali medju precima u Africi?
Odgovor je jednostavan, zato sto velika vecina nije dosla sama iz Afrike, nego je gledala u ledja boljima od sebe i isla za njima. Sad su se sjetili Afrike i zele sve da nas odvedu nazad, i zbog toga se stalno reklamiraju PUTOVANJA u egzoticne zemlje.

Ima zaista malo ljudskog danas u Evropi. Ljudi su sretni ako mogu da zive kao zivotinje, sto vise strasti to bolje.

Napredak je relativan pojam.... Društvo se raspada i propada, državu odavno nemamo, sistem vrednosti (etičkih i estetskih) smo izgubili, oko nas licemerje, kriminal, korupcija i partokratija...
Kakve veze ima onda to što sam, možda, u poslednjih pet godina ostvarila par stvari zbog kojih bih mogla biti ponosna? Ne mogu da se radujem ličnom uspehu ili ga doživljavam kao uspeh, ako me kompletan društveni kontekst čini nesrećnom.

Napredak je relativan pojam.... Društvo se raspada i propada, državu odavno nemamo, sistem vrednosti (etičkih i estetskih) smo izgubili, oko nas licemerje, kriminal, korupcija i partokratija...
Kakve veze ima onda to što sam, možda, u poslednjih pet godina ostvarila par stvari zbog kojih bih mogla biti ponosna? Ne mogu da se radujem ličnom uspehu ili ga doživljavam kao uspeh, ako me kompletan društveni kontekst čini nesrećnom.

Fantasticno sazeto u nekoliko recenica, realisticno i to jos iz pera jedne zene!

Back