Martial
Ističe se
- Poruka
- 2.553
Mislim da je unosnije da prodajes tajmere za eksplozivne naprave. Sve stran(k)e sveta osim dalekog severa su zainteresovane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je unosnije da prodajes tajmere za eksplozivne naprave. Sve stran(k)e sveta osim dalekog severa su zainteresovane.
Ovo vredi dve repkeMislim da je unosnije da prodajes tajmere za eksplozivne naprave. Sve stran(k)e sveta osim dalekog severa su zainteresovane.
Ovo vredi dve repke
Svidja mi se tema.
Konkretno sto se tice mene dosta sam se promijenila!Ukratko, prag tolerancije je dosta nizi, za gluposti nemam razumijevanja nazalost, takodje nemam poverenja kao nekad u prijatelje.Mogu da procaskam opusteno, ali da pricam o nekim ozbiljnim problemima to nikako.Pomognem svima, onoliko koliko sam u mogucnosti.![]()
ovde mahom ljudi idu jedan korak napred dva nazad ..
Mislim da sam se promenio jer sam prosao neke ekstremne patnje.
Citao sam nedavno neke svoje stare postove, vidim da sam bio drskiji.
Sad gledam da budem pristojan i da ne vredjam.
Mislim da na svetu mozda nema veceg stradanja od muke nemirne savesti.
ovde mahom ljudi idu jedan korak napred dva nazad ..
Gleaj Pink,to je za te...![]()
Napredak nije uvek pozitivan.
Nekada je ispred nas provalija.
Potrebni su znanje i analiza. Napredak tek na kraju. Polako. Bez zurbe.
Napredak je relativan pojam.... Društvo se raspada i propada, državu odavno nemamo, sistem vrednosti (etičkih i estetskih) smo izgubili, oko nas licemerje, kriminal, korupcija i partokratija...
Kakve veze ima onda to što sam, možda, u poslednjih pet godina ostvarila par stvari zbog kojih bih mogla biti ponosna? Ne mogu da se radujem ličnom uspehu ili ga doživljavam kao uspeh, ako me kompletan društveni kontekst čini nesrećnom.
haha kakav ženomrzac