Osaćaj sa i bez kondoma

Ima li razlike? Realne razlike, fizicke razlike u osecaju sa i bez kondoma?

Znam sta muskarci "misle" o tome, a moj razlog za pokretanje ove, vecite, dileme je, navodno, iskustvo jednog lika sa jedne druge platforme, koji je podelio jedno svoje iskustvo u komentaru, rekavsi da je jednom priveo neku ribu, skinuli se, on vec pocepao paketic sa kondomom, a ona ga gleda i kaze: "Sta ces s tim?" On joj, zbunjeno, odgovori "Pa...sa kondomom?!" Na sta ona, navodno, rece "Da ti nije palo na pamet da mi umanjujes uzitak s time!"

Da li je moguce da i devojke osecaju razliku i da im kondom umanjuje, fizicki, osecaj/dozivljaj?
Ima ja ga ne bi stavio taman mi otpo, dobro ja sam imao srece da nisam naletio na hartave jakare. Neki dan sam torbao u moru i zaiebem se i svrsim u nju, krenuo sam izlazit i mislio sam da sam ga skroz izvuko kad ono ne. Jbg. Mozda sam trebao staviti kondom.

Ima ja ga ne bi stavio taman mi otpo, dobro ja sam imao srece da nisam naletio na hartave jakare. Neki dan sam torbao u moru i zaiebem se i svrsim u nju, krenuo sam izlazit i mislio sam da sam ga skroz izvuko kad ono ne. Jbg. Mozda sam trebao staviti kondom.
Сад је касно да се кајеш.
Чуј мислио да сам га извукао. Разлика је кад није унутра него вани.

Šta da li je moguće?
Pa ovo sto sam citirao:
Da li je moguce da i devojke osecaju razliku i da im kondom umanjuje, fizicki, osecaj/dozivljaj?
Kao i ovo sto ova dvojica rekose:
Uvijek su djevojke bile te koje su skidale kondom uz priznanje da mnogo više uzivaju,da je osjecaj mnogo ljepši.
Kad kod sam ga skino bilo je što su one tražile.

da li postoji iko ko tvrdi da je posebno uživanje sex sa kondomom?
@adelaidea je tvrdila.

Nije jednako dobro sa i bez.
Bez je bolje.
Pa dobro, gde ti bi za ovu temu?!

Ima li razlike? Realne razlike, fizicke razlike u osecaju sa i bez kondoma?
Mozes li da opises tu, fizicku, razliku koju osecas?

I kako onda ovo:
potpuno zaboravivsi na "trend" koji je nedavno dospeo i u javnost...

Navodno je od nedavno "praksa" da muskarci zapocnu seks stavivsi kondom, a potom ga tokom seksa, u nekom trenutku, potajno skinu da partnerka ne primeti i nastave sex bez kondoma. Naravno, partnerka ne primeti i ne oseti razliku sa i bez...
...postade trend ako se oseti jasna razlika?

Back