Osaćaj sa i bez kondoma

baš je bezveze svršiti u kondomu!!
e to je drugo
možeš imati sex sa kondomom, ali pre nego svršavaš, ako nećeš unutra, skineš ga i svršiš na guzi, sisama, kako god. Tako da to što se deo sexa kondom koristi ne znači da mora i sve vreme

isto tako oralni sex je nekada meni prihvatljiv i bez, mada jeste rizik, ali ne toliki kao vaginalni.

e to je drugo
možeš imati sex sa kondomom, ali pre nego svršavaš, ako nećeš unutra, skineš ga i svršiš na guzi, sisama, kako god. Tako da to što se deo sexa kondom koristi ne znači da mora i sve vreme

isto tako oralni sex je nekada meni prihvatljiv i bez, mada jeste rizik, ali ne toliki kao vaginalni.
heh
po faci.jpg

na sex sa Paulom se dolazi sa hrpom bolničkih papira i negativnih testova na sve moguće bolesti, koje će ona, pre nego što joj skinite grudnjak i gaćice, sve lepo da pregleda i prouči.... :P
A ne
Nego treba siriti noge svakom

Treba brinuti o sebi pre svega
Jer niko drugi to nece
Moj sadasnji partner je odradio sve briseve i hvala mu na tome
I sad mozemo kako hocemo

hm.. svaka mu čast! mene ne bi naterala da radim sve te briseve!!!! posvađali bi se bre! :azdaja:
Danas za 1900 dinara imas privatnu kliniku u kojoj ti za nepun minut uzmu bris za sve.
Eno na sajtu Kupoman su popusti za uzimanje briseva.
Rezultate šalju na mejl. Ako je nešto od toga pozitivno, lekar prepiše terapiju i pošalju ti na mejl, ne mroaš ni da dolaziš, samo odeš do apoteke.

Danas za 1900 dinara imas privatnu kliniku u kojoj ti za nepun minut uzmu bris za sve.
Rezultate šalju na mejl. Ako je nešto od toga pozitivno, lekar prepiše terapiju i pošalju ti na mejl, ne mroaš ni da dolaziš, samo odeš do apoteke.
skupo bre to.. za te pare mogu da odem u Tri Cveta sa Flekom da se olešimo!!!

Ne bas na sve
Svi imaju razne hpv viruse
To se testiralo mozda 5 posto stanovnistva

da, to nije za hpv viruse, nego gljivice i bakterije raznih vrsta
I to samo obican biogrami i antibigram
Posebni brisevi se uzimaju za ureaplazmu, mikoplazmu
A poseban na hlamidiju
A poseban za to sto si ti gore navela
Znaci to je vec u startu tri brisa a ne jedan
Ako cemo biti detaljni pa i bez tog hpv, ajde, jer to svi zakace u nekom momentu

Znaci ako hocete da brinete o svom zdravkji bar jednom godisnje odradite i briseve na hlamidiju i ureaplazmu i mikoplazme
Jer se to ne prikazuje u ovim brisevima koje paula spominje

I to samo obican biogrami i antibigram
Posebni brisevi se uzimaju za ureaplazmu, mikoplazmu
A poseban na hlamidiju
A poseban za to sto si ti gore navela
Znaci to je vec u startu tri brisa a ne jedan
Ako cemo biti detaljni pa i bez tog hpv, ajde, jer to svi zakace u nekom momentu

Znaci ako hocete da brinete o svom zdravkji bar jednom godisnje odradite i briseve na hlamidiju i ureaplazmu i mikoplazme
Jer se to ne prikazuje u ovim brisevima koje paula spominje
E, када ово пишеш... Ко је из НС у ХМ сада има акција, за 5100 комплетан гинеколошки преглед, 3 бриса и преглед дојки.

Што би мој друг који ради на базену рекао- Од када жене долазе на базен са нацртаним обрвама, вама са малим грудима се више нико не смеје.
ja cam jednom otisao na posao ca nacrtanim brkovima
ko ga ebe kad zene mogu da crtaju obrve

Back