Ortacki sex

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dali ga praktikujete i kakvo misljenje imate o sexualnoj vezi bez ljubavi ali sa puno zezanja i provoda :lol:!

imala sam ja jednog takvog druga, samo shto smo se nekad previshe zezali i provodili, pa smo se vishe alkoholisali nego shto smo se sexali... :D

inache, lepo je to dok traje... mislim dok je tako kako je... posle se uglavnom neko zaljubi i jbg...

Nisi ti volela cim kazes da to nije nista misticno, kad te spuca u glavu...onaj pravi...mislices da si u Rivendellu (a i zaboravices na sve "ortake" u sekundi :mrgreen:)

Jesam bogme najajce sto mogu (i to par puta) i kad se sve zavrsilo i vreme odradilo svoje.... nije tu bas ostalo mnogo od magije :roll:! Mozda se covek i potrosi :razz:! Ipak se nemoze voleti u nedogled :shock:!

misle na kondome sa ukusima....:-P

Zalete ti se ja pre par godinau prodavnici na neku figuricu. Bas sam pravila tortu decku za rodjendan i misleci da je marcipan uhvatim ti se ja za figuricu pileta. Na vreme sam ukapirala da je to kondom :lol:! Izblamira ti se ja pred prodavacicom. Zamislite da je dospeo kondom na tortu?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back