Oriflame i Avon

Shvatiti se kaze..., vidim da ne znas ni toliko pa da ti ucinim i naucim te...

Ha ha, a ti si knjige citao?Nisi ti knjige u ruci drzao duzi niz godina, to je vidljivo po svakom tvom postu.

Ali dobro dodjes ovom forumu za zabavu prije svega, sam sebi dajes golove, sam sebe demantujes, podigao si "gledanost" svojim glupiranjem i svojim prosipanjem nevidjenih odvala, sve u svemu simpatican si lik i rado citam tvoje postove...

Sta je dosla subota, pa imas samo 1 posao? U pravu si, shvati je pravilno! To sto je tvoj mozak ogranicen i nikad nece shvatiti ovu pricu, je nesto sasvim drugo. Uostalom, ko ti drma kavez, sta skaces, samo provociras?

Zato sto pricas nebuloze, ajde procitaj ponovo sta si napisala!

da ne pricate o nekoj silnoj lovi i zaradi, a o pozicijama i da ne govorimo, ne bi se niko sa vama sprdao! stvarno, kako mislis da je moguce da neko proda kozmetiku, a da pritom nije nasminkan, doteran, naparfemisan (ali ne lakom za kosu, jer ocigledno neki ne znaju za sta taj sprej sluzi) i debeo kao svinja (i prica o magicnim sejkovima za mrsavljenje)??
iskren budi, kome ti prodajes kozmetiku, osim sto je sam koristis?

da, koristim dr.Hauschka, Avene, La Roche Posay- njihove tonike, pene, ulja, micelarne losione, termalne vode, maske...., Clinique dekorativu, a od parfema - Cinq Mondes, Mont Blanc, Chanel, Versace, Lancome, Etat libre d'orange, Cacharel, Lalique, Carolina Herrera, Estee Lauder, Guerlain...

i stvarno nista ne znam o oriflame-u:lol:
mislim, zaboravila sam...jer su stvarno jadni :)

Nikola mislim da je pravo vreme da prestanes sa verbalnom dijarejom.

Napomena: Nije pravilno da se izgovara gospodine uz licno ime ili nadimak inace veoma cesta greska kod "menadzera" koji su tu laskavu titulu dobili u nekoj od mlm kompanija.

Nepravilno: gospodin Djordje, gospodin Brzi itd.
Pravilno: gospodin Milosevic, gospodin Miladinovic itd.

Zaboravila si onih 5 koraka da nam objasnis, i na koji nacin koristis one sektaske kreme od 8000din. Da nam docaras na koji nacin vrsis svakodnevnu negu pomocu tvojih vakuuma?

zasto bih, kad ti to sve znas, izmedju ostalog, poslala sam ti link, da se ne bih mucila da ti pisem kompletnu proceduru...
slabo si koncentrisan, zaboravljas, ili ti neke stvari jednostavno promicu!:mrgreen:

Nikola mislim da je pravo vreme da prestanes sa verbalnom dijarejom.

Napomena: Nije pravilno da se izgovara gospodine uz licno ime ili nadimak inace veoma cesta greska kod "menadzera" koji su tu laskavu titulu dobili u nekoj od mlm kompanija.

Nepravilno: gospodin Djordje, gospodin Brzi itd.
Pravilno: gospodin Milosevic, gospodin Miladinovic itd.

Izostavio si jos gomilu prezimena! Ovo bi trebalo da znaci da mu je Mengele ime?:think: Ili ajde i ja malo da plujem, makar mi vetar duvao u lice??

Nikola predlazem ti da mi se javis da pocnes sa SCnetom i lepo neces nailaziti na provokacije, jer nemaju nikakvih osnova za to... + ces uci u mnogo bolji biznis gde mozes tu celu svoju granu iz Oriflejma da prebacis ovamo... Batali te prodaje od vrata do vrata ... Ako si iz BG-a dodjes na jednu prezentaciju u Hotel Zira pa vidis sta je bolje.... Ovo ti kazem najdobronamernije..... ;)

zasto bih, kad ti to sve znas, izmedju ostalog, poslala sam ti link, da se ne bih mucila da ti pisem kompletnu proceduru...
slabo si koncentrisan, zaboravljas, ili ti neke stvari jednostavno promicu!:mrgreen:

Idi bre malo vidi sta rade menadzeri po gradskom prevozu kad krenes na posao, uhvatila si 2-3 sata slobodno i sad mislis-"ceo svet je moj"! Bolje se pripremi za gazdu, treba gajbice da se vrate na mesto.

Nikola predlazem ti da mi se javis da pocnes sa SCnetom i lepo neces nailaziti na provokacije, jer nemaju nikakvih osnova za to... + ces uci u mnogo bolji biznis gde mozes tu celu svoju granu iz Oriflejma da prebacis ovamo... Batali te prodaje od vrata do vrata ... Ako si iz BG-a dodjes na jednu prezentaciju u Hotel Zira pa vidis sta je bolje.... Ovo ti kazem najdobronamernije..... ;)

Ako Bog da ja ovo radim do kraja zivota, nema nista od bilo kakvih prelazaka. Ja ne svastarim, radim samo 1 posao. Prodaja od vrata do vrata nema vise ni u Americi. Ima samo u glavi ovih ogranicenih likova sto me provociraju.

Back