orgazam???

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
daj bre
ti jovana77 i ti d1
hajde bre dozivite taj orgazam vise
pa da i drugi ljudi nesto kazu
ili bre otvorite topic kako jovana prebacuje d1 preko grane u trenutku ORGAZMA

lolla:
d1:
ajde da probam da odgovorim iz mog skromnog iskustva...
osecaju uzasnu vrelinu u stomaku... a kako da znas da li je dozivela orgazam... pa kada te pogleda svojim duplo dubljim ocima nego inace i obaspe te poljubcima znaces...

Vrelinu u stomaku?
Ja to ne osecam kad imam orgazam.... naprotiv, npr...misici mi polude na stomaku, grce se do granice bola nekad. A to je samo jedna od manifestacija...:)
E da.. ponekad mi cak utrnu shake od orgazma, a jednom mi se to desilo sa ocnim kapcima:))))))))))
Meni se to s kapcima gotovo redovno desava... Onda imam osjecaj da mi trepavice trepere... :roll:

Prilikom seksualnog uzbudjenja pojedina tkiva, oznacena kao erektilna, primaju u sebe vecu kolicinu krvi, menjajuci pri tome sopstvene dimenzije. Pored opste poznatog muskog polnog organa, kome elementarna funkcija upravo zavisi od ovog fenomena, slicno se desava i sa klitorisom, njegovim zenskim pandanom. Nakon ejakulacije, svima je dobro poznato, misici koji su zadrzavali krv u udu se opustaju i dolazi do gubitka erekcije. Naravno, ni u kom slucaju ne bih savetovao muskarcima da zagnjure glavu i proveravaju erektilno stanje klitorisa svoje partnerke, to bi u velikoj meri umanjilo lepotu trenutka, ali ima resenja - obratite paznju na bradavice!!! Do orgazma su tvrde, ukrucene, ponasaju se isto kao vasi "ponosi", a odmah nakon orgazma postaju mekane. Uverio sam se u reprezantativnom broju slucajeva da je ovo sasvim dobar pokazatelj...ako je nekome stalo da zna :-)))))

Back