L
lady blue
Gost
ja nesto ne bih rekla da je to toliko krace.mi smo u prednosti jer moze da naidje serija od njih nekoliko.'ajde pricaj mi kako izgleda tvoja "mala nesvest"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje ne...lady blue:ja nesto ne bih rekla da je to toliko krace.mi smo u prednosti jer moze da naidje serija od njih nekoliko.'ajde pricaj mi kako izgleda tvoja "mala nesvest"
ops:
ops:
ops:
ne moras detaljno,onako otprilikekao i uvek... devojcin :wink:lady blue:mmm...i ciji si onda?
d1:kao i uvek... devojcin :wink:lady blue:mmm...i ciji si onda?
sunca mesecom, ili meseca suncem... ne pravim pitanje :wink:JOVANA77:d1:kao i uvek... devojcin :wink:lady blue:mmm...i ciji si onda?
eh d1 nisam u toku, kakvo pomracenje
:shock:
d1:kao i uvek... devojcin :wink:lady blue:mmm...i ciji si onda?

d1:sunca mesecom, ili meseca suncem... ne pravim pitanje :wink:
d1:sunca mesecom, ili meseca suncem... ne pravim pitanje :wink:JOVANA77:d1:kao i uvek... devojcin :wink:lady blue:mmm...i ciji si onda?
d1:je li bre vas dve
nasle mene polupijanog.... sram vas bilo
salim se
a ti kao ne znas jovana
pomracenje kod kog vidis i sunce,i mesec,i reke,i planined1:sunca mesecom, ili meseca suncem... ne pravim pitanje :wink:JOVANA77:d1:kao i uvek... devojcin :wink:lady blue:mmm...i ciji si onda?
sada cemo da te iskoristimo tako polupijanogd1:je li bre vas dve
salim se
a ti kao ne znas jovana
d1:e pa onda kazi kako se osecas prilikom orgazma
da uporedimo iskustva
nemojte molim vas...lady blue:sada cemo da te iskoristimo tako polupijanogd1:je li bre vas dve
salim se
a ti kao ne znas jovana![]()
![]()
![]()
vidis nije ti to losa ideja...PRICAJ...a ja cu da zapisujemJOVANA77:d1:e pa onda kazi kako se osecas prilikom orgazma
da uporedimo iskustva
hehehe pa da posle to iskoristis protiv mene kada budes moje i gazdinkino zamorce onih dva meseca
d1:vidis nije ti to losa ideja...PRICAJ...a ja cu da zapisujemJOVANA77:d1:e pa onda kazi kako se osecas prilikom orgazma
da uporedimo iskustva
hehehe pa da posle to iskoristis protiv mene kada budes moje i gazdinkino zamorce onih dva meseca
d1:ne ovde... lako se zagubi... u svastaru... :wink:
d1:pa ce da mi zalepe topic...
da se zna ko je prvi pao 8)