?
?
Gost

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
?:aj mi recite sta devojka oseti kad dozivi orgazam???
![]()
black-devil:Najbolje je poceti s opisom onoga sto se tokom orgazma zbiva s telom. Malo ko bi se iznenadio spoznajom da se pri orgazmu napinju misici, a povisuje se krvni tok i ubrzava rad srca. Medjutim, postoje i manje poznate promene. Klitoris se uzdize i skracuje, usmine luce i menjaju boju, grudi i vagina se sire, materca dobiva dvaput na velicini, a neke zene osecaju i "seksualni mlaz" poput usijanog osipa.
Nadalje, na vrhuncu orgazma, zene dozivljavaju serije grcenja genitalnih misica, koja se obicno zbivaju 3 do 15 puta unutar vremenskog intervala od 0,8 do 1 sekunde. A, kada napokon stignu do orgazma, zene su mnogo sretnije od muskaraca.
Do vaginalnih orgazama moze se stici nadrazivanjem G-tacke, a ishod mu je zenska ejakulacija. Ne biste verovali, ali najveci zabelezeni broj orgazama koje je dozivela zena unutar jednoga sata je 134!, dok je taj najveci broj u muskaraca tek 16.sto znaci da s esvaka devojka razlici, svaka dozivljava orgazam drugacije
black-devil:Najbolje je poceti s opisom onoga sto se tokom orgazma zbiva s telom. Malo ko bi se iznenadio spoznajom da se pri orgazmu napinju misici, a povisuje se krvni tok i ubrzava rad srca. Medjutim, postoje i manje poznate promene. Klitoris se uzdize i skracuje, usmine luce i menjaju boju, grudi i vagina se sire, materca dobiva dvaput na velicini, a neke zene osecaju i "seksualni mlaz" poput usijanog osipa.
Nadalje, na vrhuncu orgazma, zene dozivljavaju serije grcenja genitalnih misica, koja se obicno zbivaju 3 do 15 puta unutar vremenskog intervala od 0,8 do 1 sekunde. A, kada napokon stignu do orgazma, zene su mnogo sretnije od muskaraca.
Do vaginalnih orgazama moze se stici nadrazivanjem G-tacke, a ishod mu je zenska ejakulacija. Ne biste verovali, ali najveci zabelezeni broj orgazama koje je dozivela zena unutar jednoga sata je 134!, dok je taj najveci broj u muskaraca tek 16.sto znaci da s esvaka devojka razlici, svaka dozivljava orgazam drugacije
tt:?:aj mi recite sta devojka oseti kad dozivi orgazam???
![]()
STEZE GUZU SAMO TAKO
profa033:tt:?:aj mi recite sta devojka oseti kad dozivi orgazam???
![]()
STEZE GUZU SAMO TAKO
Devojka nije pitala za prstenac! Ne slusas pitanjnje. Sedi jedan!!!![]()
pa sta ce jadan kada misli da je velicina donje pipe najvaznija...Gazdarica:Strasno... Briga te je sta ona osjeca, a htio bi sa sigurnoscu da znas da li je ona dozivjela orgazam...???
Zasto...? Zato da bi zadovoljio svoj ego...?
Da bi u soptvenim ocima izgledao kao veliki j_ebac... :? :?
Hvala,ali mene uvek ljube i tako gledaju.Sto sam frajer...d1:ajde da probam da odgovorim iz mog skromnog iskustva...
osecaju uzasnu vrelinu u stomaku... a kako da znas da li je dozivela orgazam... pa kada te pogleda svojim duplo dubljim ocima nego inace i obaspe te poljubcima znaces...
d1:ajde da probam da odgovorim iz mog skromnog iskustva...
osecaju uzasnu vrelinu u stomaku... a kako da znas da li je dozivela orgazam... pa kada te pogleda svojim duplo dubljim ocima nego inace i obaspe te poljubcima znaces...
ufff posle jednog orgazma ti se pomuti svest?lady blue:he,he...d1 poz. za tebe ali ja u tom trenutku ne obasipam poljupcima...ja grizem...ne mnogo jako...ne da boli...ali kada mi se pomuti svest onda grickam...
pa onda se zene i muskarci osecaju isto dok se desava sam orgazam... samo sto kod nas taj momenat nesvesti traje krace... mnogo krace...uff, neprihvatljivo kracelady blue:neee,ne posle jednog,nego dok treje taj jedan,drugi ili treci...svejedno
E bas mi je dragod1:pa onda se zene i muskarci osecaju isto dok se desava sam orgazam... samo sto kod nas taj momenat nesvesti traje krace... mnogo krace...uff, neprihvatljivo kracelady blue:neee,ne posle jednog,nego dok treje taj jedan,drugi ili treci...svejedno![]()
![]()
![]()
sta ti je dragosassa:E bas mi je dragod1:pa onda se zene i muskarci osecaju isto dok se desava sam orgazam... samo sto kod nas taj momenat nesvesti traje krace... mnogo krace...uff, neprihvatljivo kracelady blue:neee,ne posle jednog,nego dok treje taj jedan,drugi ili treci...svejedno![]()
![]()
![]()
![]()