JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
sassa:Ako ovako nastavite mozda i popustim...![]()
d1 ti se nudi. ne moras da mu persiras.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sassa:Ako ovako nastavite mozda i popustim...![]()
ne bi valjdasassa:Ako ovako nastavite mozda i popustim...![]()
:shock: 8)16 puta za jedan sat , kome ti toblack-devil:Najbolje je poceti s opisom onoga sto se tokom orgazma zbiva s telom. Malo ko bi se iznenadio spoznajom da se pri orgazmu napinju misici, a povisuje se krvni tok i ubrzava rad srca. Medjutim, postoje i manje poznate promene. Klitoris se uzdize i skracuje, usmine luce i menjaju boju, grudi i vagina se sire, materca dobiva dvaput na velicini, a neke zene osecaju i "seksualni mlaz" poput usijanog osipa.
Nadalje, na vrhuncu orgazma, zene dozivljavaju serije grcenja genitalnih misica, koja se obicno zbivaju 3 do 15 puta unutar vremenskog intervala od 0,8 do 1 sekunde. A, kada napokon stignu do orgazma, zene su mnogo sretnije od muskaraca.
Do vaginalnih orgazama moze se stici nadrazivanjem G-tacke, a ishod mu je zenska ejakulacija. Ne biste verovali, ali najveci zabelezeni broj orgazama koje je dozivela zena unutar jednoga sata je 134!, dok je taj najveci broj u muskaraca tek 16.sto znaci da s esvaka devojka razlici, svaka dozivljava orgazam drugacije

sassa:d1 je mnogo pokvaren,srecom u zadnjem trenutku sam provalio...Namazan sam ja...:shock: 8)
hehehehesassa:d1 je mnogo pokvaren,srecom u zadnjem trenutku sam provalio...Namazan sam ja...:shock: 8)

sassa:Jeste da od biraca...ali od tebe odustajem.Krivo mi samo sto si oterao Jovanu. :x![]()
![]()
od tebe...sassa:Jeste da od biraca...ali od tebe odustajem.Krivo mi samo sto si oterao Jovanu. :x![]()
![]()
Posto se Jovana ne javlja,i ne izgledas ti bas lose hi,hi,hid1:od tebe...sassa:Jeste da od biraca...ali od tebe odustajem.Krivo mi samo sto si oterao Jovanu. :x![]()
![]()
Ja se vec uplasi da cu morati...uuuhhJOVANA77:ko se bre ne javlja?
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jel me vidi neko?
sassa:Ja se vec uplasi da cu morati...uuuhhJOVANA77:ko se bre ne javlja?
jel me vidi neko?![]()
Da privedem d1JOVANA77:sassa:Ja se vec uplasi da cu morati...uuuhhJOVANA77:ko se bre ne javlja?
jel me vidi neko?![]()
sta da ces morati?

zao mi je decko ali moracu da te odbijem... :wink:sassa:Da privedem d1JOVANA77:sassa:Ja se vec uplasi da cu morati...uuuhhJOVANA77:ko se bre ne javlja?
jel me vidi neko?![]()
sta da ces morati?![]()
sassa:Koliko sam ja naivan,strasno.Ma da ako ode Jovana... 8)
E sreco moja.Da nema tebe najebo bi.JOVANA77:sassa:Koliko sam ja naivan,strasno.Ma da ako ode Jovana... 8)
tu je jovana.............
oh divote li.... ali se nadam da tada ni ti neces bas mnogo gledati... vise uzivatiJOVANA77:d1:cu ti sapnem, ne brini...ops:
ops:
ops:
da mi sapnes?
eh ali ja slabo cujem...............ali sto dobro vidiiiiiiiiiiiiiiim. cudo jedno!
d1:oh divote li.... ali se nadam da tada ni ti neces bas mnogo gledati... vise uzivatiJOVANA77:d1:cu ti sapnem, ne brini...ops:
ops:
ops:
da mi sapnes?
eh ali ja slabo cujem...............ali sto dobro vidiiiiiiiiiiiiiiim. cudo jedno!
ops: