Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
E vidis, ovo je vec smesno na drugi nacin...a meni nije bitno ko je i sta je neciji muz ...imas temu na tu temu
...ni da li ti je to muz ili nije...to je tvoj zivot...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice savrsenog muskarca..Ocigledno nisi gledao Sex&city...Miranda lepo kaze:Sve sto treba da uradim da bih upoznala savrenog muskarca jeste da ga rodim!![]()
Meni nesto takvo zezanje ne lezi...
Da sam napisala automehanicar niko to ne bi ni primetio...Pritom svaka cast automehanicarima...
Pa sve mi vise ovo lici na to...sex&city...i tako sad smo saznali da ti je muz direktor...
Ebi ga..ko je meni kriv sto ne smem da iznosim nista iz kuce ovde...odr'o bi me...![]()
Bolje rodi neku devojcicu. Naposletku savrsenih muskaraca ima ali zena...
Šta će njoj savršena žena, dosta je jedna savršena u kući!
Ali nisi napisala. Cast automehanicarima a niko ni da ih pomene. Sta je tek sa nama drvosecama?
A jel to sad nesto ruzno cega treba da se stidim!?
Najpre,on meni nije muz,onaj koji mi je bio muz je hirurg.ass dr med sc..
I evo stidim se zbog toga....![]()
Naime,covek sa kojim zivim je od sinoc nesto kilav,poceo je da cvili da mu je hladno i da je slomljen sav pa sam mu dala Coldrex i poslala ga u krevet.
Danas dolazi sa posla...izasla mu groznica o kojoj me je sms-om obavestio inace negde oko11h,pa mi jos i MSNom to ponovio u medjuvremenu...Sa vrata trazi toplomer,kuka kao da je ranjen,zagleda tu groznicu u nastajanju jedno 11 puta na ogledalu u kupatilu,pa u hodniku a onda mi trazi i ono uvelicavajuce 7x sa kojim cupam obrve
Jao..jao..daj mi Ono,znas(to misli na Coldrex),jao,imam temp sigurno...ma gorim bre pipni me..i caj mi skuvaj,koji ima,i vadi toplomer a ono 37 sa 3...Odma tumara da nadje kapi za nos,Neo angin i za svaki slucaj jos nesto da popije jer gotov je nece jutro docekati...
A jel ima neka corbica..jao...pojede dve cinijice sve tako bolestan...
A sad iz sobe dovikuje:a kako se zove onaj flaster za groznicu
Pitam se ponekad od kog su materijala mene mama i tata napravili kad padnem jedino sa 40t a sve ove prehlade prezivim na nogama i to niko i ne primeti.
Jel su i vasi muskarci takvi kad im nesto fali?
Da sam napisala automehanicar niko to ne bi ni primetio...Pritom svaka cast automehanicarima...
A cega se plasite?Da vas neko ne prepozna?![]()
onda bi se tek raspali od smeha.
Uvek zamisljam automehanicare kao neke grube, maljave i masivne ljude
Direktori su inace pi.ckce![]()
A cega se plasite?Da vas neko ne prepozna?![]()
onda bi se tek raspali od smeha.
Uvek zamisljam automehanicare kao neke grube, maljave i masivne ljude
Direktori su inace pi.ckce![]()
a Mile sofer?
Moram da se ispravim,od forumskih doktorki jedino Marinac zaslužuje pravo da bira.Да, управу си.
Може једино ако је он доста старији, па се иживео и изиграо са сестрицама.
Јадни.
Шест година студија залепљени за столицу...па се тако ожене одмах неком фином...па дођу на клинику и схвате да им се може.
Резултат: брак пуца по свим шавовима.![]()
Moram da se ispravim,od forumskih doktorki jedino Marinac zaslužuje pravo da bira.
samo ako primete da ni pet para ne dajemo na njihovu kuknjavu malo se
unormale
Meni je moj muz kada se ukocio na letovanju rekao, ja cu da ostanem u sobi da citam ti se odvezi do grada cunjaj da ti ne bude dosadno, pa mi u povratku kupi cheesecake. Ne brufen ili flaster za na krsta nego cheesecake?!?