OPSADNO STANJE!!!

Sto se tice savrsenog muskarca..Ocigledno nisi gledao Sex&city...Miranda lepo kaze:Sve sto treba da uradim da bih upoznala savrenog muskarca jeste da ga rodim!:roll:

Bolje rodi neku devojcicu. Naposletku savrsenih muskaraca ima ali zena...

Meni nesto takvo zezanje ne lezi...
Da sam napisala automehanicar niko to ne bi ni primetio...Pritom svaka cast automehanicarima...

Ali nisi napisala. Cast automehanicarima a niko ni da ih pomene. Sta je tek sa nama drvosecama?

Naime,covek sa kojim zivim je od sinoc nesto kilav,poceo je da cvili da mu je hladno i da je slomljen sav pa sam mu dala Coldrex i poslala ga u krevet.
Danas dolazi sa posla...izasla mu groznica o kojoj me je sms-om obavestio inace negde oko11h,pa mi jos i MSNom to ponovio u medjuvremenu...Sa vrata trazi toplomer,kuka kao da je ranjen,zagleda tu groznicu u nastajanju jedno 11 puta na ogledalu u kupatilu,pa u hodniku a onda mi trazi i ono uvelicavajuce 7x sa kojim cupam obrve:evil::evil::evil:
Jao..jao..daj mi Ono,znas(to misli na Coldrex),jao,imam temp sigurno...ma gorim bre pipni me..i caj mi skuvaj,koji ima,i vadi toplomer a ono 37 sa 3...:roll:Odma tumara da nadje kapi za nos,Neo angin i za svaki slucaj jos nesto da popije jer gotov je nece jutro docekati...
A jel ima neka corbica..jao...pojede dve cinijice sve tako bolestan...
A sad iz sobe dovikuje:a kako se zove onaj flaster za groznicu:roll:

Pitam se ponekad od kog su materijala mene mama i tata napravili kad padnem jedino sa 40t a sve ove prehlade prezivim na nogama i to niko i ne primeti.
Jel su i vasi muskarci takvi kad im nesto fali?

Тај твој воли да кука, па да га ти негујеш. Размазила га мама, а ти ниси била много другачија! Можда му недостаје твоје пажње, а да није ни свестан, а можда је само пиичкица... Не знам. Ако те нервира, онда му кажи да претерује, јер је тако!

Moj isto tako uvek glumio, kao da umire kad je bolestan... ja prvo trčala oko njega, ko oko Boga pa mi dosadilo...:mrgreen:
Sada ga samo iskuliram... jednom se savio, skoro lego na pod, od bolova u želucu(a rekla sam mu da ne jede i ne pije to-i-to), ... a ja se okrenula i otišla kod drugarice na kafu...:whistling:(jedino mi je zbog toga žao, tad je stvarno bolovao:()... ali javio mi je da je preživeo...:mrgreen:
Najsmešnije je bilo, (pošto je on imao valjda bronhitis kad je bio mali i sad ga ponekad, baš retko uhvati da teško diše, obično noću)... kada ga je jednu noć uhvatilo to ne-znam-kako-se-zove, i on poče da škripi... škripi li škripi... a ja umorna, ne mogu da zaspim od njega... i okrenem se, već besna i kažem mu: dobro, dokle više ti misliš da dišeš! Prestani već jednom!:mrgreen:

:hahaha: onda bi se tek raspali od smeha.
Uvek zamisljam automehanicare kao neke grube, maljave i masivne ljude
Direktori su inace pi.ckce :mrgreen:

A ja poznajem dva šofera (pardon, vozača) koji su bili vozači direktora, pa kad odu na službeni put, a poslovni kontakti počnu da se obraćaju njima, misleći da su oni direktori!:hahaha:

Poslednja izmena:
Meni je moj muz kada se ukocio na letovanju rekao, ja cu da ostanem u sobi da citam ti se odvezi do grada cunjaj da ti ne bude dosadno, pa mi u povratku kupi cheesecake. Ne brufen ili flaster za na krsta nego cheesecake?!?

Да, управу си.
Може једино ако је он доста старији, па се иживео и изиграо са сестрицама.:lol:
Јадни.
Шест година студија залепљени за столицу...па се тако ожене одмах неком фином...па дођу на клинику и схвате да им се може.:mrgreen:
Резултат: брак пуца по свим шавовима.:roll:
Moram da se ispravim,od forumskih doktorki jedino Marinac zaslužuje pravo da bira.

Meni je moj muz kada se ukocio na letovanju rekao, ja cu da ostanem u sobi da citam ti se odvezi do grada cunjaj da ti ne bude dosadno, pa mi u povratku kupi cheesecake. Ne brufen ili flaster za na krsta nego cheesecake?!?

Pa to je opštepoznati lek za krsta, a ti, da si prava žena, sama bi se setila!:hahaha:
(nego 'oćeš da truješ čoveka brufenima i flasterima... ccc...)

Back