OPSADNO STANJE!!!

Sve cu potanko da vam ispricam al sad jurim na neki sastanak..
.Ali kako ne zvanicno saznajemo pacijent je preziveo noc i nalazi se van zivotne opasnosti,posto ga jutros nismo zatekli u krevetu...
Zatekli smo 4 solje prljave,dva limuna iscedjena,kesice od caja kom.6 van djubreta,mrvice od tosta i dzem van frizidera.dve case od limunade takodje prljave..Maramice za nos upotrebljene of course u dvenoj sobi i nekoliko u kuhinji..
Opsirnije u vestima u podne.
:cmok::bye:

Ima dete u selu,
Ime mu je Laza,
Al' ga zovu drukčije -
Materina maza.

Kad sva deca ustanu,
On i onda spava,
Kad mu kažu: Ustani!
Njega ¨boli g'ava¨.

Kad ustane, ne ume
Da se sam obuče,
Ne sme da se umije,
Ište vode vruće.

Kad ga žulja cipela,
On cipelu tuče,
Tad ga ruka zaboli,
Pa onda jauče.

Kad mu dadu jabuku,
On bi hteo šljiva,
Kad mu pruže pogaču,
Onda bi koljiva.

Kad se malo ogrebe,
Plače i zapeva:
¨Jao, jao, pomagaj,
Izić će mi c'eva!¨

Kad je suvo, zamesi
Blata pa se kalja,
Kad ga mati pokara,
Legne pa se valja.

Kad mu uspu tarane,
On bi jeo riba,
Kad se ribe najede,
Tad ga ¨boli tiba¨.

Pa zato ga ne zovu
Po imenu: Laza,
Većem jadno, žalosno:
materina maza!

Jovan Jovanović Zmaj

hehe.

nasmeja` se. :D

kad sam tek uplovila u majchinske vode, prvih dana je bilo ludo...
privikavaj se na ustajanje nocu, uskladi dnevne obaveze, plus tona ljudi koja prolazi kroz kucu...
uz to, ja budem fina - poshaljem choveka da spava u drugoj sobi (kao, radi ujutru) i on redovno zakuca pre mene, okolo 22h i ustane u 8h izjutra...
ode na posao, vrati se, `oce da se odmori, kad uvek - gosti na vrata.
i kazze on meni: "nikako da legnem i odspavam - hocu li se ja ikad naspavati?"
kad ga nisam ubila.
reko` - ebalo te spavanje, shta ja treba da kazzem, nashao si kome da se zalish...

sad mi smeshno.
u tom trenutku sam patila od baby blues-a i htela sam da umrem, pa mi nije bilo toliko zabavno. :D

sve u svemu, mushkarci su kreteni. :D

Sve cu potanko da vam ispricam al sad jurim na neki sastanak..
.Ali kako ne zvanicno saznajemo pacijent je preziveo noc i nalazi se van zivotne opasnosti,posto ga jutros nismo zatekli u krevetu...
Zatekli smo 4 solje prljave,dva limuna iscedjena,kesice od caja kom.6 van djubreta,mrvice od tosta i dzem van frizidera.dve case od limunade takodje prljave..Maramice za nos upotrebljene of course u dvenoj sobi i nekoliko u kuhinji..
Opsirnije u vestima u podne.
:cmok::bye:

:rotf::rotf::rotf:

:rotf:
slatko sam procitala ovu temu
moj je isti
svaka, i najmanja moguca prehlada, zapravo nije prehlada vec oprastanje od zivota

deca budu bolesna, ja posle njih, svi u nasoj okolini...i na kraju on!
umire covek! nikad mu nije bilo ovako! ne znate vi kako je meni, kaze! kazem, kako ne znamo, pa svi smo prosli, sta pricas??? a on: a neeeee, nije vama bilo kao meni! ne, ne! meni je mnogo gore! ovako nesto NIKO nije doziveo!

to je to, infantilci ceo svoj zivot :P

Hmmm...Lekarke bi trebalo da se udaju isključivo za lekare.

Ne valja..probala sam..;)
Да, управу си.
Може једино ако је он доста старији, па се иживео и изиграо са сестрицама.:lol:
Јадни.
Шест година студија залепљени за столицу...па се тако ожене одмах неком фином...па дођу на клинику и схвате да им се може.:mrgreen:
Резултат: брак пуца по свим шавовима.:roll:

e setila sam se
ovaj moj ima akciju
kad 'oboli' :)
da se ususka sa svim cebicima iz kuce
i da se kao preznojava
jer isto kao i neki gore pomenuti
ima visoku temperaturu 37,2
to ,2 mora da 'skine' :)

a onda, kako mu samo viri glava,
i to samo gornji deo,
napravi facu kao da odlazi n' oni svet
i gvirka, trazi me krajickom pogleda
da vidi gde sam, da l' nesto preduzimam
po pitanju njegovog zdravlja i da li, ako nista,
imam zabrinut izraz lica :)

macko brate proslo podne
Daklem..
Danas sam i ja resila malo da se igram bolnice...
Zvala sam ga sest puta u toku pre podneva da se raspitam za njegovo zdravlje junacko...Sve nesto sapuce,konspiracija cista,kao nije lose,al nocas mu je toliko bilo tesko,gusio se,sigurno ima bronhitis...:roll:
Onda je stigao sms da mu kupim jos Coldrexa,nesto za herpes al' samo ako je delotvorno,i neke vitamine...
Sledeci put kad sam ga zvala sve cvrkuce,bolest i ne pominje,pitam ga kako se osecas,a on ni pet ni sest:Ma,obicna prehlada bre,ne sekiraj se,malo cajica i bicu ok...Samo sto mi nije rekao znas ti mene..Pa, znam te nesreco zato i pitam...
Glumi loodilo tamo pred koleginicama,ne moze direktor da bude neki mlakonja i razmazenko...slinavko..:hahaha::hahaha::hahaha:
A ja sam:iscedila 8 pomorandzi,4 grejpfruta i vise komada limuncica..pun bokola vitamina,skuvala supicu onu belu sa povrcem(mislim tek se kuva al bice do 17h)kupila caj od kamilice,nane i hibiskusa i novo pakovanje papirnih maramica i to onih finih da ne odere kozu oko nosa pa posle sam tek nadrljala.
Danas na programu Partizanska bolnica;)

Back