- Poruka
- 826
Au brate, al' su ovi današnji forumaši žgoljavi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam zgoljav. A bio sam jos vise mrsav. Sad sam oko 83kg visina 190cm.
(a bio sam i 95kg godine unuzad)

jaoo moderatori smilujte se, zatvorite ovu temuuu!!!! pocecu da je sanjam!

ko kaze da mi imamo problema?![]()
što,ružna si,ne smeš da se opišeš i bode ti oči?
(daaaa,šaaalim se,da ne bude zabune)
ja sam se istopila od silnih boleština
al i dalje imam pivski stomak,bitno je naglasiti![]()

što,ružna si,ne smeš da se opišeš i bode ti oči?
(daaaa,šaaalim se,da ne bude zabune)

izvinjavam se pogresno sam protumacio....sorry stvarno....![]()
Ja sam rodjen u cernobilju i nemogu da se opisem izgledam suvise.....Apstraktno..

Sto dete iz cernobila ima dve glave?![]()

Treca se zaglavila.....![]()
Da. Ili : Neko mu odseko trecu. Ili, slusaj ovaj: Kaze dete iz Cernobila majki :,,mama , mama, meni raste treca sisa" A kaze majka:,,Ma boli mene ku rac a tvoju sisu, znas"

Ja mislim da sam bas fina, samo ima dana kad sam neraspolozena pa se sebi manje dopadam. Recimo, sve mi je fino samo mi se kosa ne dopada i slicno. Ali zato imam i dana kad sam sebi izuzetno lepa. <3

Deco, nabijate mi komplekse 
), poduži nos ( ali ga volEm jako, njemu dugujem svoj interesantni profil ), rekoše mi pre neki dan da ličim na Anđelinu Žoli ali pretpostavljam da je to zbog očiju i obrva, imam možda upola njenih usana
I grudi, da budem iskrena
Ali zato kukove imam za dve Anđe ( pravimo se da je to nešto čime se vredi ponositi ) 
Ti si sad ludak. :/
je l' to upuceno meni???
ako jeste
nisam,ako ne valja stavicu drugu sliku
ako nije
onda nista

PotpisujemIma dana kad se pogledam u ogledalo i pomislim "Booože, kako lEpo detE", ima dana kad ne smem ni da priđem ogledalu ali ***. That's me
Gledam sad nešto, budi Bog s nama al ste svi mršaviDeco, nabijate mi komplekse
Što se tiče mene, 170cm, 60kg, kratka crvena kosa ( i sad sam kupila farbu još crvenšiju od prošle, haHA!!! ), ten izrazito bled i šta više- u zadnje vreme naginjem žućkastom ( žuta rasa je u trendu, ne? ) oči zelene/plave/sive ( boja se mena u odnosu na raspoloženje i odeu koju nosim), poduži nos ( ali ga volEm jako, njemu dugujem svoj interesantni profil ), rekoše mi pre neki dan da ličim na Anđelinu Žoli ali pretpostavljam da je to zbog očiju i obrva, imam možda upola njenih usana
I grudi, da budem iskrena
Ali zato kukove imam za dve Anđe ( pravimo se da je to nešto čime se vredi ponositi )
![]()

Lepo si opisala sebe ja sad nemam inspiraciju...samo cu ti reci NE DIRAJ MRSAVE!!!
Lol