- Poruka
- 95.409
ma kako pise 10 reda tako brzo...za Dee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
****** nije (jeste)...misim aj dobro to je moje mišljenje...a tebe jelda boli dupe za moje mišljenje, tako da svi smo ok, živi, zdravi, super...
et tema...mala je bila ok kad je došla, bila fino devojče, al kad je okačila sliku neki su pobenaveli pa su je ishvalili i ona se navadila što bi rekli lale, digla si cenu i sad snjom čoek nemože pošteno ni da razgovara...o kafi i da ne pričam...molim je dve godine da pjemo kafu, eo tu mi je blizu i bijo sam par puta do nje i tero je i sve, al neće i neće...

Па што се користиш жандарским форама и ван терена? Мсм то принуде и то..![]()
nemam pojma o cemu prica kolega
šta znači trol...?Trol. Smarac. Davi.
Па што се користиш жандарским форама и ван терена? Мсм то принуде и то..![]()
fale mu jos dvojica kolega jedan da bude fin a drugi da provocira ..on je ocigledno galamdzijanemoj brate..cenim te i to...nemoj me jebati stim...daj nešto drugo...eo ću se naguzim, jebbi al nemoj to s pandurima molimte...
fale mu jos dvojica kolega jedan da bude fin a drugi da provocira ..on je ocigledno galamdzija

Не користи моје постове да би пљунула другога бре![]()

dilajt
Pljuvac, nepristojan prema zenskom.

nepristojan...?
bolje da si mi reko govvno, serronja, debil, idijot...
aj nađi kad i gde sam bijo nepristojan prema ženama...?
misim znam da neće tražiš, al nemoj kenjjaš na tu temu majketi...sve mogu progutam, al takve laži nemogu...
ja ne pljujem po ženama, nisam nepristojan prema ženama...
nema svrhe da prijavljujem, jer znam da ne bi bio kažnjen...ajde somino odjebi i nemoj da pominjes mju majku