DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ranoranilačica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doleti i odleti...još jedan takav
leti visoko

Istu pesmu peva...ne znam samo kako mu ne dosadi...aj lepa al de nađe umetnička duša i sanjalica...ja bi pre reko da je surovi realista
voli stojeći ili polustojeći da piše![]()

aj lepa al de nađe umetnička duša i sanjalica...ja bi pre reko da je surovi realista
Katcha: izgleda da želi da neko promeni pločuIstu pesmu peva...ne znam samo kako mu ne dosadi...

Istu pesmu peva...ne znam samo kako mu ne dosadi...

iskren da budem i ne baš...da, cak i da pisem
umetnicka jeste, zaboravio si na slikanje
a jeste i sanjalica bre, ne citas ti nju pazljivo
P.s. Da si pogledao na "likovnoj umetnosti" video bi da sam umetnicka dusa.....a mogao si da mi nabacis Koji poen na glasanju...mada naravno takvo delo ne ocekujem od tebe![]()
ne idem tamo
Pa i ti meni slapse znasiskren da budem i ne baš...
slika,a ? nisam znao
- - - - - - - - - -
ja i likovna umetnost...ne idem tamo
da si mi lepo rekla DeeLite idi glasaj tamo da pobedim, znači mi svaki poen, svakako bi otišo...ideš mi na ******, al ne uvek i tolko da ti ne bi pomogo da se plasiraš što bolje
slapše ti mene znaš
...ja ne govorim nikom (skoro nikom) da glasa za mene, to nije dozvoljeno i daje pogresnu sliku o kvalitetu rada
Voli da se pravi lud![]()

aj nemoj se praviš poštena živ ti ja...mogla si putem reputacije da niko ne vidi...misliš da drugi to nisu radili ?
et tema...nordijsko vaspitanje...

aj nemoj se praviš poštena živ ti ja...mogla si putem reputacije da niko ne vidi...misliš da drugi to nisu radili ?
et tema...nordijsko vaspitanje...
Zenski Clannepovjerljiv

šta grešim...da je nordijsko vaspitanje il nešto drugo ?gresi sto se tice katche
ni meni ije rekla koje su njene slike
al sam ih prepoznao
gresi sto se tice katche
ni meni ije rekla koje su njene slike
al sam ih prepoznao

šta nepoverljiv...pa meni su stizale reputacije da glasam za tog što mi poslo repku
- - - - - - - - - -
šta grešim...da je nordijsko vaspitanje il nešto drugo ?