opisite idealnog partnera za forumasa iznad

sto bre bato azdaja andzibula andjama akrep aspida

daj neku da se nadjem snjojzi u refrenu ovom

zebavam se

Kendall-Allure.jpg

evo ti jedna po mom ukusu ;)

i njemu jedna nežna i ljubavno inteligentna...a i sexy :lol:
Neki koji bi joj iskreno reko da je voli, postuje i cijeni, ali da ce da se u seksu, ili kada su napaljeni, ponasa tako da je iskoristi, isponizava, i opali iz strasti koji samar...cisto da joj da priliku da dokaze sebi da bi zbog ljubavi trpjela to pa da joj dusevni centar za srecu i radost jaku euforiju proizvede bas zbog ponosa sto je ono dokazala.

To je inace jedna od mojih misli o sado-mazohizmu.

Poslednja izmena:
onda za tebe jedna prava podčinjena koja će vladati tobom, jer bez njenog pokoravanja tebi zadovoljstva nema
Objasnjeno mi je da se mislilo da ona vlada sa mnom jer se kao ja jako palim na nju...

Za Art Ista jedan covjek koji je pozitivac a radi protiv drzavne tajne sluzbe koja se zove i "Sluzba drzavne bezbjednosti", i ima podatke koji su drzavne tajne koje ce objaviti drugi neko ako ga ubiju - tako da oni ne smiju da ga ni biju, a kamo li ubiju... Dakle kao Karleusin "krimi rad" ali "pozitivan krimi rad"...

I kockar koji je obuko crno da ga ako izgubi sve (a sve je i ulozio) odma zakopaju tako u crnom, da se ne muce da ga oblace kako treba u kovcegu mrtvackom kad se ubije, jer je vec tako obucen... I oce da raznese sebi glavu ako izgubi sve.

Back