Opishite kolegu sa LjiSa iznad sebe

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ****** su ljudi :rumenko:
a druga stvar je da po prvi put cujem da je neko nekoga ubedjivao u nesto dobro vezano za mene :heart:
obicno cujem da ih neko ubedjivao da sam los covek, da sam bolesnik, manijak, matorac, lazov i sl :rumenko:
bice od ovog foruma nesto :heart:

Vidis kako ne znas.Svako ko provede odredjeno vreme na forumu,a pri tom je normalan covek,slucajno,u prolazu ili namerno upozna nekog odavde.Eto,ja sam bio u jednom drustvu odavde,i bas su te ishvalili da si kul i da konstantno zahebavas raju sa pricama o analu i slicno:lol:
Ljudi,laku noc,odoh na spavanje:)

Vidis kako ne znas.Svako ko provede odredjeno vreme na forumu,a pri tom je normalan covek,slucajno,u prolazu ili namerno upozna nekog odavde.Eto,ja sam bio u jednom drustvu odavde,i bas su te ishvalili da si kul i da konstantno zahebavas raju sa pricama o analu i slicno:lol:
Ljudi,laku noc,odoh na spavanje:)
a ne, ovo su informacije koje sam dobijo od forumasa i forumasica licno. cesto mi kaazu ovo sto sam napiso, da su im rekli i da niko nikad ne kaze ko su to oni oO
mislim kako neko moze da kaze da sam npr ***** a da ga nisam jhebo u bulju ili da sam los a da mu nista lose nisam uradijo, ili da sam manijak a nisam ga silovo i sl. ?
tj. kapiram kako moze neko da kaze to, al ne kapiram kako neko moze da poveruje a da se sam ne uveri?
a ovo drugo kakav sam se valjda vidi, vezano za zajibanciju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back