Opishite kolegu sa LjiSa iznad sebe

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volela bi da dominira muškarcima, iskusna, stekla sampouzdanje uspehom u poslu i vezom sa inferiornim muškarcom kome je to smetalo, ponekad i sama nezadovoljna svojim racionalnim razmišljanjem, radi u nekoj velikoj firmi, vrlo verovatno na državnim jaslama, poznaje i prepoznaje većinu problema iznesenih na temama pa nema želje da se udubljuje u rasprave, odavno nije bila zaljubljena, poreklom iz unutrašnjosti, živi sa cimerkama, brineta.

Još nije počela da je drma kriza zbog raskida dvogodišnje ljubavi koja je imala ,zamislite, sjajne perspektive. Nije ni učila za ispit, još joj i nandrndan profesor. Planira da ljudima leči glave, i da muškarcima lomi srca. Sviđaju mi se neka njena razmišljanja i stavovi, ali ne i ova dva pomenuta plana, ne, ne:(
Nije loša devojčica, sve u svemu:aha:

Fina devojčica, dok je fina :D, znam da ima lepo okce (ako je njezino), oprezna, interesantna, iz jednog lepog grada je ............... slatka je, a nekda i nije (po zasluzi), rekao bih da smo u dobrim odnosima :lol:

1976: Autentičan, izuzetno interesantan na temi LJiSovska Istina, ne znam koliko je njegova samokritika iskrena, a koliko ironija, al cenim da sebe ne voli dovoljno, i iskreno mu želim potomstvo, ako je iskren u želji !

Poslednja izmena:
Još nije počela da je drma kriza zbog raskida dvogodišnje ljubavi koja je imala ,zamislite, sjajne perspektive. Nije ni učila za ispit, još joj i nandrndan profesor. Planira da ljudima leči glave, i da muškarcima lomi srca. Sviđaju mi se neka njena razmišljanja i stavovi, ali ne i ova dva pomenuta plana, ne, ne:(
Nije loša devojčica, sve u svemu:aha:

špijunira ljude :lol:
mnogo memorije troši na druge... :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back