- Poruka
- 7.470
matemotički srba najviše i najviše su zločina napravili,e sad,tako kaze moja matemotika,kaj kaze tvoja,![]()
I Dodik ja tako nesto slicno izvalio kao: Bosnjaka je najvise u BiH i normalno je da ih je najvise streljano

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
matemotički srba najviše i najviše su zločina napravili,e sad,tako kaze moja matemotika,kaj kaze tvoja,![]()

Koje pocinio ratni zlocin mora odgovarati pa taman bio i Srbin
I Dodik ja tako nesto slicno izvalio kao: Bosnjaka je najvise u BiH i normalno je da ih je najvise streljano![]()
ma nemoj....kolona izbeglica koja je bombardovana.....sram vas bilo....jel ono dete osedelo preko noći?????
samo vas vaše boli a druge ko j....?
- - - - - - - - - -
vi niste klali????vi ste nabijali na kolac a neki su pekli bebe u rerni....ćuti molim te...pokri se po glavi....
Ajmo još jednom: da li neko na forumu misli zatvorsku kaznu guli neko nevinašce koje je osuđeno za zločin koje nije počinilo?
Bilo u Hagu, bilo u RH, Srbiji, BiH.
Šta vas briga koga se hapsi. I treba da se hapsi.
To bi i ucinili kad bi im tzv. JNA stajala iza ledja kao 92. al nema JNA i zakon se mora postovati
- - - - - - - - - -
Koje pocinio ratni zlocin mora odgovarati pa taman bio i Srbin
Kada će vaši odgovarati?
Ajmo još jednom: da li neko na forumu misli zatvorsku kaznu guli neko nevinašce koje je osuđeno za zločin koje nije počinilo?
Bilo u Hagu, bilo u RH, Srbiji, BiH.
Šta vas briga koga se hapsi. I treba da se hapsi.
idemo po redu prvo sve vase,a onda ostali na red,al ipak prvo vasi,
Ali šta očekivati od naroda koji ne zna za stid?Kako su reagovali tvoji na hapšenje onih 10 u Hercegovini?
Kako su reagovali tvoji na hapšenje onih 10 u Hercegovini?
- - - - - - - - - -
Doći ćeš i ti na redAli šta očekivati od naroda koji ne zna za stid?

mislis na posavinu-Orašje??
jok mene,nista od toga,ja sam čist ko suza,![]()

Ma kako godI što se ti strecaš
- - - - - - - - - -
Kako si onda na spisku![]()
pa kak nebi,nevine ljude zele da okače o kanapče,e nec moci,
Eto isto i ja tvrdim za optužene Srbe![]()
ja govorim istinu,

Kako su reagovali tvoji na hapšenje onih 10 u Hercegovini?

Misliš u Posavini, Orašju?
Graknuli su, i šta s time.
Ne radi se tu samo o hapšenju, nego o načinu, i o tajmingu - Plenković je dan prije bio u BiH.
A ako mene pitaš, meni je drago da su uhapšeni
- - - - - - - - - -
Dvopek, jel smiješ u BiH na ćevape?![]()
al zato u Os ima kosovara koliko hoćeš s njima se druzim,ćevapčiće ne plaćam NIKADA,uvijek me časte,Kada će vaši odgovarati?
- - - - - - - - - -
Odgovarace svi oni za koje postoje dokazi da su cinili ratne zlocine
Vidim kako odgovaraju.
Pošto sam moderator suzdržaću se da ti kažem šta mislim jer bih onda morao sam sebe banovati.

Vidim kako odgovaraju.
Znaš mrho i ubistvo zarobljenika je zločin. Zločin je i kada ubiješ vojnika koji ne pruža otpor. Postoji mnogo zločina nad Srbima za koje nikada niko nije procesuiran. I dok je ovakvog sudstva i neće biti.
Normalno da je ubijanje zarobljenika zlocin a civila jos veci al ovo sto sam naveo za ove dvije zene sto kukaju za sinovima i njih razumijem svakom je zao njegova djeteta al ovi momci nisu streljani kao zarobljenici
Jbga ako je u ratu zlocin ubiti vojnika na transporteru ili u borbi oda su svi zlocinci
Na primjer ovaj momak sto je iz Semberije otiso na bihacko ratiste nije poginuo braneci kucni prag neko je poginuo na tudjem kucnom pragu ipak je Bihac daleko od Bijenjine