Opet hapse Srbe!

I Dodik ja tako nesto slicno izvalio kao: Bosnjaka je najvise u BiH i normalno je da ih je najvise streljano :dash:

moji argumenti vode k sudu u Hagu,koliko je srba osuđeno a koliko ostalih,

- - - - - - - - - -

ma nemoj....kolona izbeglica koja je bombardovana.....sram vas bilo....jel ono dete osedelo preko noći?????
samo vas vaše boli a druge ko j....?

- - - - - - - - - -

vi niste klali????vi ste nabijali na kolac a neki su pekli bebe u rerni....ćuti molim te...pokri se po glavi....

pokazi slikopis,da vidimo

- - - - - - - - - -

Ajmo još jednom: da li neko na forumu misli zatvorsku kaznu guli neko nevinašce koje je osuđeno za zločin koje nije počinilo?

Bilo u Hagu, bilo u RH, Srbiji, BiH.

Šta vas briga koga se hapsi. I treba da se hapsi.

naravno, gen.Praljak je nevin,

To bi i ucinili kad bi im tzv. JNA stajala iza ledja kao 92. al nema JNA i zakon se mora postovati

- - - - - - - - - -

Koje pocinio ratni zlocin mora odgovarati pa taman bio i Srbin

Kada će vaši odgovarati?

- - - - - - - - - -

matemotički srba najviše i najviše su zločina napravili,e sad,tako kaze moja matemotika,kaj kaze tvoja,:D

Pošto sam moderator suzdržaću se da ti kažem šta mislim jer bih onda morao sam sebe banovati.

Ajmo još jednom: da li neko na forumu misli zatvorsku kaznu guli neko nevinašce koje je osuđeno za zločin koje nije počinilo?

Bilo u Hagu, bilo u RH, Srbiji, BiH.

Šta vas briga koga se hapsi. I treba da se hapsi.

Kako su reagovali tvoji na hapšenje onih 10 u Hercegovini?

- - - - - - - - - -

idemo po redu prvo sve vase,a onda ostali na red,al ipak prvo vasi,

Doći ćeš i ti na red :mrgreen: Ali šta očekivati od naroda koji ne zna za stid?

Misliš u Posavini, Orašju?
Graknuli su, i šta s time.
Ne radi se tu samo o hapšenju, nego o načinu, i o tajmingu - Plenković je dan prije bio u BiH.

A ako mene pitaš, meni je drago da su uhapšeni

- - - - - - - - - -

Dvopek, jel smiješ u BiH na ćevape? :lol:

ne,:)al zato u Os ima kosovara koliko hoćeš s njima se druzim,ćevapčiće ne plaćam NIKADA,uvijek me časte,

- - - - - - - - - -

ima 6-7 mjeseci kako sam slučajno naletio na jednog u ZG lega je a to znas sta znači popis na kojem sam ja i moji tj,moj zapovjednik,u roku je odmah proslijeđen,tako da Rvacka mila majka,nigdje ljepše nego u Rvackoj,ebga,

Pošto sam moderator suzdržaću se da ti kažem šta mislim jer bih onda morao sam sebe banovati.

:lol:

Pa šta, ne boli to ništa.

Ili si zalijepi jedan upozoravajući C1.

- - - - - - - - - -

Vidim kako odgovaraju.

Ne možeš očekivati da se svima sudi jednako, to ne postoji nigdje u svijetu, i svaki sud je politički - nije to nikava tajna.

Naravno da možeš prigovarati zašto neko nije osuđen, ali ne možeš prigovarati zašto netko jest osuđen: osuđen je jer dokazano kriv, i to je priči kraj.

Gledao sam na TV gdje zene iz Semberije kune i proklinje balije jer joj ubise sina na bihackom ratistu i gle cuda jos zahtijeva da se pronadje ubica i kazni

Ili ona sta kaze da su joj sina skinuli sa transpotera i niko za to nije odgovarao

Znaš mrho i ubistvo zarobljenika je zločin. Zločin je i kada ubiješ vojnika koji ne pruža otpor. Postoji mnogo zločina nad Srbima za koje nikada niko nije procesuiran. I dok je ovakvog sudstva i neće biti.

Znaš mrho i ubistvo zarobljenika je zločin. Zločin je i kada ubiješ vojnika koji ne pruža otpor. Postoji mnogo zločina nad Srbima za koje nikada niko nije procesuiran. I dok je ovakvog sudstva i neće biti.

Normalno da je ubijanje zarobljenika zlocin a civila jos veci al ovo sto sam naveo za ove dvije zene sto kukaju za sinovima i njih razumijem svakom je zao njegova djeteta al ovi momci nisu streljani kao zarobljenici

Jbga ako je u ratu zlocin ubiti vojnika na transporteru ili u borbi oda su svi zlocinci

Na primjer ovaj momak sto je iz Semberije otiso na bihacko ratiste nije poginuo braneci kucni prag neko je poginuo na tudjem kucnom pragu ipak je Bihac daleko od Bijenjine

Normalno da je ubijanje zarobljenika zlocin a civila jos veci al ovo sto sam naveo za ove dvije zene sto kukaju za sinovima i njih razumijem svakom je zao njegova djeteta al ovi momci nisu streljani kao zarobljenici

Jbga ako je u ratu zlocin ubiti vojnika na transporteru ili u borbi oda su svi zlocinci

Na primjer ovaj momak sto je iz Semberije otiso na bihacko ratiste nije poginuo braneci kucni prag neko je poginuo na tudjem kucnom pragu ipak je Bihac daleko od Bijenjine

Svejedno je li branio svoju kuću ili napadao 500 km daleko.

Vojnik je vojnik, i postoje pravila ratovanja.

Ko ih želi kršiti, mjesto mu je u zatvoru

Back