burdush
Početnik
- Poruka
- 40
Mirjana Markovic (??)
Ti si neka humanitarka ? Ne pratis sestro nauku ni inovacije u medicini. Tebi mora da su striping radili.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одакле ти то да ''Бабић сигурно није заслужан...''?dr. Babic je zaisigurno licnost dostojna divljenja, ali on kao asistent na fakulettu ne moze da ima bilo kakve veze i zasluge
za ove komplikovane operacije koje su tema u ovom clanku u Kuriru
I zato bih te zamolila da obratis paznju na temu jer ovaj clanak ima veze sa srcanim oboljenjima, nikako sa
laserskom terapijom za vene.
U potpunosti se slazem. Bio sam kod dr Srdjana Babica, i uz njegovo vodjenje i uputstva sam resio problem.Istina,imamo mnogo pametnih doktora,srecom,rekla bih.Najbolji su oni koji nauku primenjuju,usavrsavaju se,istrazuju radom. Njihovi rezultati su zadovoljni pacijenti koji se ne ustrucavaju da svoja iskustva podele sa drugima. Takvi doktori su pre svega ljudi,dostupni i prisutni za pacijente.Naizgled sasvim obicni,a izuzetno sposobni.Takav je upravo doktor Srdjan Babic. Tacno je da coveka ne cini titula, doktor Babic sve i jednu titulu koju ima upravo cini takvom.Njih ne cine ni reci medicine,ni reci pacijenta,vec njegov rad,posvecenost i pozrtvovanost.Srecom te imamo takvog strucnjaka.
I koliko otpratih,mnogo nas je koji zahvaljujuci bas njemu nemamo problem sa venama,koji smo imali,tako da su prakticni rezultati itekako ocigledni![]()
Cenu ti ovde nece niko reci, a i ne bi trebalo jer je svaki slucaj razlicit, a iskustva izvoli paDragi svi, imam problem sa venama koji postaje sve izrazeniji i u estetskom ali i medicinskom smislu. Na levoj potkolenici imam izrazene ispupcene vene ali i kapilare, dok na desnoj jos uvek nema vidljivih vena i kapilara ali dolazi do oticanja , osecaja napetosti, peckanja, nemira , tako da verujem da je samo pitanje trenutka kada ce i tu problem eskalirati. Zahvaljujuci ovoj diskusiji ali i daljem istrazivanju kontaktirala bih pomenutog doktora Babica ili Jocica, da li mozete da mi kazete kolika je cena za jednu i za obe noge kod dr Babica, kao i kakva su iskustva ako je iko operisan kod dr Daria Jocica?
Hvala unapred
Postovana, da li Vi kao moderator kazete da je zabranjeno iznosenje cena ili samo predpostavljate da ljudi nece reci?Cenu ti ovde nece niko reci, a i ne bi trebalo jer je svaki slucaj razlicit, a iskustva izvoli pa
citaj.
Reklame su ovde zabranjene, ili nije preporucljivo da se iznose, a narocito nije u redu da neko pisePostovana, da li Vi kao moderator kazete da je zabranjeno iznosenje cena ili samo predpostavljate da ljudi nece reci?
Inace, procitala sam pazljivo sve sto pise na ovih 13 stranica diskusije i postavila pitanje upravo o onome sto nedostaje. Naime cene su vise puta navodjene ali ne i za obe noge,svesna sam da su individualne varijacije moguce, a takodje iskustva se uglavnom odnose na dr Srdjana Babica, ne i na doktora Daria Jocica, za kog sam pitala, pa sam stoga pitanje i postavila.
Svakako Vas odgovor mi nije koristan, mada se zahvaljujem na ulozenom vremenu da odgovorite. Nadam da ima i drugih ljudi koji imaju uvide koji su mi potrebni i koje im nece biti tesko da podele i odgovore mi.
Kao sto rekoh, unapred hvala svakom dobronamernom forumasu![]()
Zabranjene ili nije preporucljivo? Na ovih 13 strana diskusije iznesene su mnogo puta. Molim dobronamerne ljude koji zele da mi odgovore da to ucine privatnom porukom, bila bih jako zahvalnaReklame su ovde zabranjene, ili nije preporucljivo da se iznose, a narocito nije u redu da neko pise
cene, popuste, vikend cene, odgovor na takvo pitanje mozes da dobijes pozivajuci ordinaciju, a ima
cena i na sajtovima lekara koji vrse te intervencije.
Zasto ne pozoves ordinaciju doktora Jocica, lepo pitas sta te zanima?
Zabranjeno je.Zabranjene ili nije preporucljivo? Na ovih 13 strana diskusije iznesene su mnogo puta. Molim dobronamerne ljude koji zele da mi odgovore da to ucine privatnom porukom, bila bih jako zahvalna![]()
Nemoj odmah da pravis dramu, polako.Zabranjene ili nije preporucljivo? Na ovih 13 strana diskusije iznesene su mnogo puta. Molim dobronamerne ljude koji zele da mi odgovore da to ucine privatnom porukom, bila bih jako zahvalna![]()
Zabranjene ili nije preporucljivo? Na ovih 13 strana diskusije iznesene su mnogo puta. Molim dobronamerne ljude koji zele da mi odgovore da to ucine privatnom porukom, bila bih jako zahvalna![]()
Ja bih ti savetovala da odes prvo kod doktora Babica ( ako si sve citao video si da je on vaskularni hirurg)I da dodam da sam probao alternativne metode i da mi nista nije pomoglo