Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
U Novom Sadu sam se raspitao kod nekih doktora i rekli su mi da za dve noge košta 4000evra operacija.
Ti nisi pazljivo citao pa tako nisi ni razumeo sta i za sta ovaj covek pita.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Novom Sadu sam se raspitao kod nekih doktora i rekli su mi da za dve noge košta 4000evra operacija.
Ti moras da dodjas do njega jer koliko sam ja i od ljudi ovde, ali i iz stampe razumela, taj jeHvala od srca na savetu
Pronasao sam gde radi, pokusacu da dodjem do njega.
Hvala jos jednom
Sve je ok.Dragi Nenade, izvinite, nista lose nisam mislio. Ispao bi sebi smesan da sam Vas nazvao Neš Bridžiz.
Morate da razumete moje stanje, vozaju me ceo zivot, niko mi nema resenje, slazu ramena ili mi govore da nosim carape. Rayela mi je dala predlog, video sam da je taj doktor sposoban, da ga hvale ljudi i da je uveo nove stvari u vaskularnu hirurgiju. Potom mi vi saljete poruku da neko za 4000 evra resava to. Vise nisu ni u pitanje pare, laznih obecanja mi je dosta, pogotovo kad tako lako ispucate a ja se patim ceo zivot. A ne znam koje ste slike videli, moje noge niste. Premda su noge samo jedan od problema, do duse najvise mi smeta.
A raspitati se kod “nekih doktora” malo neozbilno zvuci, priznacete i sami. Kao covek ima Valkularnu anomaliju, mozes da mu resis???
Izvinite jos jednom na obracanju ovaj.
Samo kod Srdjana Babica. Poslusaj ga sta ti savetuje. On ce imati strpljenja za tebe, vidim da si isfrustriran.Hvala od srca na savetu
Pronasao sam gde radi, pokusacu da dodjem do njega.
Hvala jos jednom
Hvala dragom Bogu.Drago mi je da si uspeo da nadjes dobrog doktora,koji hoce da se zainteresuje za rvoj proble.Ima njih,samo je bitno,naleteti na njih,a ne na one nadrndane,koji nazalost znaju,ali ih pacijent ne interesuje.Drago mi je i da ti je bolje i kada prodju ovi jadi da to sto najbolje saniras.
Jos jednom sve najbolje.Hvala dragom Bogu.
Mislim da ne mozes biti dobar doktor ako nisi dobar covek. Ovaj je odlican. Neverovatno da nije otisao preko. Stvarno covek i po. Znas ono kad te neko razume, postavi ti logicna pitanja i vidis sa ima neko resenje i jos me je zvao da pita kako sam!
Nisam ni sanjao da cu ovde naci resenje. Hvala svima
Drago mi je da ste dosli do doktora Babica.Konacno ste bili na pravom mestu sa mogucnoscu da vam se zaista pomogne.Vasim iskustvom ste jos jednom potvrdili da je dr Babic zaista vrhunski strucnjak i veliki covek,pre svega.Sposobnost i jednostavnost ovog divnog coveka su nemerljive.I to je ono sto nas treba voditi u lecenju i izboru lekara.Dobro vece svima ili dobar dan ko procita sutra
Prvo bi zeleo da se zahvalim Rayeli i Tanji na pomoci i preporuci.
Bio sam kod Dr. Srđana Babića.
Iskreno sam iznenadjen koliko se covek udubio u moj problem, nije gledao na sat i nije me samo saslusao.
Kao prvo me je poslao na ultrazvuk srca zbog mogucnosti da se vidi bolest zalisaka da li imam ili nemam. Kaze da je moze da se javi u mom slucaju.
Onda je trazio skenersko snimanje arterija i vena da bi video gde postoje komunikacije, odnosno gde se vena puni iz arterije.
Lecenje je podelio u nekoliko celina.
Sa svim snimcima sam otisao kod njega, gde su bile vece komunikacije hirurski ih je podvezao. Rekao je da su ostale jos neke dublje koje bi kasnije trebalo emolizirati.
U sledecoj seansi mi je pod kontrolom ultrazvuka i uz pomoc nekog zelenog svetla sa penom zatvarao ostatke vena koje su prethodno punile arterije. Kaze imaju neke hranilice koje dovode do toga. Ostale su jos neke komunikacije koje je planirao zatvoriti sa laserom ali smo odlozili zbog epidemije. Nosim jos carape ali samo preko dana. Noge nisu vise teske, puno bolje izgledaju premda nisu savrsene koliko vucem ovo. Cekam da ovo prodje, u komunikaciji sam sa njim pa da zavrsimo. I covek je iskren, rekao je uradicemo sve sta se moze ali ne garantuje uspeh.
Sa ovim sta mi je uradio i da ostane ovako ja cu biti prezadovoljan. Dace dragi Bog da prodje virus pa da komplet zavrsim. Hvala Vam jos jednom na preporuci i da Srdjana Babica dragi Bog cuva. Nasam se da cu i ja pomoci nekom sa mojim iskustvom. Ovo je napisano naj krace.
Svima zelim puno srece i da prodjete zdravi kroz ovaj haos koji nam je dosao.
Mogu se raspitati.pa da on je bas za vene i kapilare na nogama vrh kod nas a neki pisu za arterije pa to je posebna problematika koliko ja znam ?![]()
Dobro vece svima ili dobar dan ko procita sutra
Prvo bi zeleo da se zahvalim Rayeli i Tanji na pomoci i preporuci.
Bio sam kod Dr. Srđana Babića.
Iskreno sam iznenadjen koliko se covek udubio u moj problem, nije gledao na sat i nije me samo saslusao.
Kao prvo me je poslao na ultrazvuk srca zbog mogucnosti da se vidi bolest zalisaka da li imam ili nemam. Kaze da je moze da se javi u mom slucaju.
Onda je trazio skenersko snimanje arterija i vena da bi video gde postoje komunikacije, odnosno gde se vena puni iz arterije.
Lecenje je podelio u nekoliko celina.
Sa svim snimcima sam otisao kod njega, gde su bile vece komunikacije hirurski ih je podvezao. Rekao je da su ostale jos neke dublje koje bi kasnije trebalo emolizirati.
U sledecoj seansi mi je pod kontrolom ultrazvuka i uz pomoc nekog zelenog svetla sa penom zatvarao ostatke vena koje su prethodno punile arterije. Kaze imaju neke hranilice koje dovode do toga. Ostale su jos neke komunikacije koje je planirao zatvoriti sa laserom ali smo odlozili zbog epidemije. Nosim jos carape ali samo preko dana. Noge nisu vise teske, puno bolje izgledaju premda nisu savrsene koliko vucem ovo. Cekam da ovo prodje, u komunikaciji sam sa njim pa da zavrsimo. I covek je iskren, rekao je uradicemo sve sta se moze ali ne garantuje uspeh.
Sa ovim sta mi je uradio i da ostane ovako ja cu biti prezadovoljan. Dace dragi Bog da prodje virus pa da komplet zavrsim. Hvala Vam jos jednom na preporuci i da Srdjana Babica dragi Bog cuva. Nasam se da cu i ja pomoci nekom sa mojim iskustvom. Ovo je napisano naj krace.
Svima zelim puno srece i da prodjete zdravi kroz ovaj haos koji nam je dosao.
Pozdrav Djeni,carape nosite tokom dana,ako vam doktor nije drugacije rekao.Ne znam ko vas je operisao,ali bi trebalo da vam doktor da dalja uputstva.Zdravo Misko,
Ja sam imala zahvat laserom na obe noge pre 7 dana. Kažite mi da li je vama receno da nosite carapu i dok spavate?
Pozdrav Djeni,carape nosite tokom dana,ako vam doktor nije drugacije rekao.Ne znam ko vas je operisao,ali bi trebalo da vam doktor da dalja uputstva.
Konsultujte se sa lekarom za dalji period.
Misko operisala sam vene pre 7 dana, ne 7 godina...Pozdrav Djeni
Kod mene je malo drugacija situacija, nosio sam carape 24h i po danu pre nego sto mi je resen problem, vozali su me kao budalu. Ali kod mene je jedno oboljenje koje je retko, nasetao sam se i ovde i po inostranstu, na kraju sam ovde resio,
Odnosno nisam ja resio nego doktor Srdjan Babic
Sto se tice carapa ne znam kako se nose ako je samo operacija vena, da vam pogresno ne kazem, uglevnom treba da pitate lekara.
A sto sad pitate posle 7 godina? Jeste li imali Parkes Vebera pa vam se vratilo ili ste operisali prosirene vene? Kod nas ima par dobroh lekara, cene ih u inosttanstvu sto je retko. Mene je Babic izlecio, ali sam ja stvarno bio
Medicinski fenomen.
Ako imas parkes vebera javi mi se inbox.
Sve najbolje
Kao sto rekoh, ja sam ekstreman slucaj. Duzina nosenja carape zavisi od lekarove procene tako da uradite kao sto su vam rekli. A moze da se zacrveni koza na mestu laserske operacije. Stavite hladan oblog. Za ostalo ne znamMisko operisala sam vene pre 7 dana, ne 7 godina...Ja sam imala samo prosirene vene, ali sam morala operisati jer su mi se u poslednjih godinu dana poceli pojavljivati trombovi sve cesce i cesce.
Hvala vam,Kao sto rekoh, ja sam ekstreman slucaj. Duzina nosenja carape zavisi od lekarove procene tako da uradite kao sto su vam rekli. A moze da se zacrveni koza na mestu laserske operacije. Stavite hladan oblog. Za ostalo ne znam