Istina,imamo mnogo pametnih doktora,srecom,rekla bih.Najbolji su oni koji nauku primenjuju,usavrsavaju se,istrazuju radom. Njihovi rezultati su zadovoljni pacijenti koji se ne ustrucavaju da svoja iskustva podele sa drugima. Takvi doktori su pre svega ljudi,dostupni i prisutni za pacijente.Naizgled sasvim obicni,a izuzetno sposobni.Takav je upravo doktor Srdjan Babic. Tacno je da coveka ne cini titula, doktor Babic sve i jednu titulu koju ima upravo cini takvom.Njih ne cine ni reci medicine,ni reci pacijenta,vec njegov rad,posvecenost i pozrtvovanost.Srecom te imamo takvog strucnjaka.
I koliko otpratih,mnogo nas je koji zahvaljujuci bas njemu nemamo problem sa venama,koji smo imali,tako da su prakticni rezultati itekako ocigledni  

U potpunosti se slazem. Bio sam kod dr Srdjana Babica, i uz njegovo vodjenje i uputstva sam resio problem.
Covek me je pregledao, sve me saslusao i pogledao moju opseznu papirologiju zato sto imama trombofiliju i imao sam trombozu dubokih vena. Sat i po smo pricali.
Trazio je da uradima neke analize krvi za mutacije gena za zgrusavanje krvi. Kao posledica trobmoze dubokih vena stradale su mi povrsne vene. Kad sam mu poslao nalaze krvi, javio mi je da mozemo raditi laser jer mi je objasnio da je operacija izvodljiba zato sto su sad duboke vene ciste. Pre toga sam bio na terapiji Sintromom.
Pripremio me za operaciju, primao sam fraciparin 7 dana pre i 7 dana posle intervencije.
Naravno, intervencije je prosla super, vec mi se koza vraca na normalu.
A pre svega ovo sam bio kod tri vaskularna hirurga, niko nije hteo da me operise, svi kazu nosi caraoe i pij lekove.
Pored dobrog iskustva koje sam imao, morate da imate na umu da je organizam specifican i da ove operacije ne moze da radi bilo ko, vec neko ko je stvarno u materiji.
A o njegovoj angazovanosti da ne pricam, u potpunosti se slazem sta su ostali pisali.
Verujte mi, stvarno ce se angazovati oko vas i voditi kroz citav proces.
On radi I pregled i intervenciju i kontrole sto znaci da nije samo da “odradi posao”.
Steta sto nisu svi takvi, ne gleda samo vene nego kompletno stanje organizma. I sto bi Luna rekla, sad zivim normalno. Potkolenice su mi bile odvratne, sada se boja vratila na normalu a sto je najvaznije vise me ne boli. Nadam se sa sam nekom pomogao.