Quantcast

Operacija VENA laserom

Mirjana Markovic

Početnik
Poruka
11
Da, jesam. I protiv toga sam da se ljudima uzimaju pare za nepotrebne stvari. Budi covek i pomozi drugom. A ti tesko da mozes sebi pomoci.
A vidim da si upucen u sve vrste operacija, ali nekako ti laser najbolje ide. A ja ti nisam sestra, i ko ti daje pravo da mi tako pises. Tako se na vasaru obracas, ali ovo nije vasar vec forum. Pises svoje iskustvo a ne lupas po bubnjevima. A ti pratis nauku i medicinu, jesi li doktor pa ti trebas da pratis?
 

Софија

Buduća legenda
Poruka
38.025
dr. Babic je zaisigurno licnost dostojna divljenja, ali on kao asistent na fakulettu ne moze da ima bilo kakve veze i zasluge
za ove komplikovane operacije koje su tema u ovom clanku u Kuriru ;)
I zato bih te zamolila da obratis paznju na temu jer ovaj clanak ima veze sa srcanim oboljenjima, nikako sa
laserskom terapijom za vene.
Одакле ти то да ''Бабић сигурно није заслужан...''? :lol:

Бабић ради и ласерске операције и класичне операције.
Имаш у настави асистенте који иза себе имају и по 20 година специјалистичког стажа. У медицинској школској хијерархији, Рахи, то значи да води вежбе студентима, а не да је мали од палубе. Значи да је у фази писања доктората.
Дакле, асистент итекако може бити озбиљан стручњак. ;)
 

Jasna Gavrilovic

Početnik
Poruka
1
Mene je operisao dr Srdjan Babic. Nemam vise bolova, ne vidi se da je bila operacija, naravno radjena je intervencija laserom. On stvarno i jeste nas najveci strucnjak. Meni se dopao na prvu. Za sve je imao logican odgovor. Posvetio mi vreme. Divan covek.
Veliki hirurg a na prvom mestu dobar covek. Ostali koji misle da su veliki su nedostupni, sto je u sustini glupost. Misle de se dize cena ako ih cekate.
Pozdrav svima i hvala doktoru Srdjanu Babiću.
 

Tanja Luna Lukic

Primećen član
Poruka
761
Istina,imamo mnogo pametnih doktora,srecom,rekla bih.Najbolji su oni koji nauku primenjuju,usavrsavaju se,istrazuju radom. Njihovi rezultati su zadovoljni pacijenti koji se ne ustrucavaju da svoja iskustva podele sa drugima. Takvi doktori su pre svega ljudi,dostupni i prisutni za pacijente.Naizgled sasvim obicni,a izuzetno sposobni.Takav je upravo doktor Srdjan Babic. Tacno je da coveka ne cini titula, doktor Babic sve i jednu titulu koju ima upravo cini takvom.Njih ne cine ni reci medicine,ni reci pacijenta,vec njegov rad,posvecenost i pozrtvovanost.Srecom te imamo takvog strucnjaka.
I koliko otpratih,mnogo nas je koji zahvaljujuci bas njemu nemamo problem sa venama,koji smo imali,tako da su prakticni rezultati itekako ocigledni :)
 
Top