Operacija vena laserom

Znaci da sam se operisala pre pet godina, i da pet godina nemam tegobe i da mi se pet godina nisu javljale nove vene.
Oziljaka nije ni bilo posle intervencije, samo su bile tackice, modrice su prosle nakon 15 dana
Pet godina uzivam u lakim i poletnim nogama.
Blago vama.Ja ne mogu da kazem da je tako .Na kontroli jos sklerozirali nesto sto je zaostalo od vena..Osobeno jedna noga nije bas toliko lepa za gledanje .Rekli do godinu.Al ne verujem ima mesta koje su tamna hiperpidmentacija neravnoca.Al sta je tu je

Znaci da sam se operisala pre pet godina, i da pet godina nemam tegobe i da mi se pet godina nisu javljale nove vene.
Oziljaka nije ni bilo posle intervencije, samo su bile tackice, modrice su prosle nakon 15 dana
Pet godina uzivam u lakim i poletnim nogama.
Sjajno
Retko ko pise kako je bilo posle duzeg perioda.
Zanimljiv post.
Dr Srdjan Babic je odavno najbolji vaskularni hirurg u Srbiji.
Sve najlepse u 2024 zelim svima.

Čitam temu i pominjete Dragića za kog znam sa TV-a. Cena je oko 2 mozda jače.

Srdjan Babic radi na poliklinici Jatros na Vračaru? Jel to taj? Kakva je cena, iskustva, da li se tu radi operacije, pregled, tu se leži pre i posle operacije?
Srđan Babić radi u poliklinici Jatros. Sjajan dr. Ja sam se operisala pre 7 god, sve je u savrsenom redu. U međuvremenu je operisao par mojih prijatelja. Odlican doktor. Sve preporuke.
Nema lezanja posle operacije, navuku ti carape i ides kuci.

Back