Tajana@67
Primećen član
- Poruka
- 851
Rekli su mi da nosim tokom dana, a skidam pred spavanje. Ali vidim ovde da su neki nosili i 24h...pa me to malo zbunilo. Tanja imam jos jedno pitanje, a vidim da vi imate dosta iskustva sa venama, da li je normalno da se upali vena tretirana laserom? Zvala bi kliniku ali ne rade, jer vikend je. Hvala unapred.![]()
Znate kako,svako na svoj nacin dozivljava i prozivljava operaciju.Nekome je nneka vrsta sigurnosti nosenje carapa.Ja sam ih recimo nosisla preko dana duze od mesec dana,zbog prirode posla,cestog duzeg stajanja,bila sam sigurnija tako.Rekli su mi da nosim tokom dana, a skidam pred spavanje. Ali vidim ovde da su neki nosili i 24h...pa me to malo zbunilo. Tanja imam jos jedno pitanje, a vidim da vi imate dosta iskustva sa venama, da li je normalno da se upali vena tretirana laserom? Zvala bi kliniku ali ne rade, jer vikend je. Hvala unapred.![]()
A sto se tice te upale za koju pitate,ne znam kako i koliko vam se cini da je upaljena? Ne bi trebalo,ako je sve u redu uradjeno.Moguce je da je postoperativni tok u pitanju,probajte sa oblogama,meni su prijale hladne obloge od razblazenog alkohola.Normalno je da ima bolova,crvenila na mestima gde radjena intervencija,cak na mestima moze izgledati kao mali podliv.Ali to sve vremenom prodje.Jeste li bili na kontroli posle operacije?
Ja sam dr Srdjana Babica mogla da kontaktiram bilo kada,za sve sto me je brinulo,zato sam vas pitala ko vas je operisao.