Operacija srca

Drage moje dame, iz vasih prica zakljucujem da ste izuzetno hrabre,i ulivate mi puno optimizma..nadam se da cu imati snage bar upola kao vi..;) Hvala vam na savetima..ako se ovih dana setim jos necega,dosadjivacu vam..:rumenko:

Jeste, operisace me prof. Šavo, na moju veliku radost..:klap:

pozdravljam vas..:heart:

Kajo, secas se mojih razloga za brisanje iz bolnice i pre i posle operacije (klaustrofobija). Tik Tak, bas imas veliku srecu, prof. Savo je najeminentniji strucnjak (kardiohirurg) iz Francuske. Kod njega, na specijalizaciju, odlazi dr Micovic. Bas, kad sam ja operisana, operisao je 4 pacijenta i videla sam ga, kad je obilazio bolnicu. Bas i deluje kao oni naucnici iz filmova.
Samo ti pitaj, odgovori stizu odmah:D

evo nama 100 % optimizma..i ko da se boji posle..;):D:zcepanje:
zakazan mi je prijem 31.5...a sve sto boli mora i da prodje, bicete mi svi vi na umu, sa vasim pozitivnim stavom..pa cu izdrzati i ja..;)

pozdravlja vas vasa Tik tak..:bye:

evo nama 100 % optimizma..i ko da se boji posle..;):D:zcepanje:
zakazan mi je prijem 31.5...a sve sto boli mora i da prodje, bicete mi svi vi na umu, sa vasim pozitivnim stavom..pa cu izdrzati i ja..;)

pozdravlja vas vasa Tik tak..:bye:

Извини секо ако сам те мојим оптимизмом мало удесио расположење,знам како ти је ја сам има 4 година када сам опериса срце

Tik-tak, kako se ti osećaš, mislim emotivno? :mazi:
Ako ti je ikakva uteha, svi ćemo misliti na tebe i ako je to ikako moguće - slaćemo ti svu moguću pozitivnu energiju. U svakom slučaju, zaista ćemo biti UZ TEBE :heart::heart::heart:
Ja sam već pitala jednog hirurga iz Zemunskej bolnice da li imaju internet za pacijente, a on me je samo belo pogledao - Kaže, ima samo za nas lekare...
Kao da su pacijenti beslovesna goveda koja samim dolaskom u bolnicu prestaju da budu i društvena i uopšte inteligentna bića! Nikakve veze nema što je ovo 21. vek, što skoro svako ima lap-top ili internet na mobilnom, ma u mnogim bolnicama nemaju čak ni blesavi TV za pacijente, ni zastarelu biblioteku. Sve ukupno, samo ležanje u bolnici je tretirano kao neka mala smrt.:rtfm:

Ako ti je ikakva uteha, svi ćemo misliti na tebe i ako je to ikako moguće - slaćemo ti svu moguću pozitivnu energiju. U svakom slučaju, zaista ćemo biti UZ TEBE :heart::heart::heart:
Ja sam već pitala jednog hirurga iz Zemunskej bolnice da li imaju internet za pacijente, a on me je samo belo pogledao - Kaže, ima samo za nas lekare...
Kao da su pacijenti beslovesna goveda koja samim dolaskom u bolnicu prestaju da budu i društvena i uopšte inteligentna bića! Nikakve veze nema što je ovo 21. vek, što skoro svako ima lap-top ili internet na mobilnom, ma u mnogim bolnicama nemaju čak ni blesavi TV za pacijente, ni zastarelu biblioteku. Sve ukupno, samo ležanje u bolnici je tretirano kao neka mala smrt.:rtfm:

Bicemo uz Tika tak

Da se pridružim podršci za Tik-Tak. Možda je danas već i operisana :)

:lol::lol::lol: za boldovano.
Ja sam prošle godine otišla u bolnicu krajem oktobra i bila tamo 37 dana, na kardiologiji zbog hipertenzije.
Ulazak sam uslovila unošenjem laptopa, kao dete :rumenko:. I mogu vam reći da je to čitava procedura. Tražila se dozvola direktora Instituta, a onda je čovek hteo da me vidi, valjda se pitao da li sam normalna :lol:. Na kraju mi je odobrio uz obećanje da neću raditi ništa vezano za moj posao.

Pročitao sam u jednom izveštaju da u Specijalnoj bolnici za psihijatrijska oboljenja "Sveti vrači"u Novom Kneževcu postoji internet za pacijente.

Ne znam koliko je to tačno s obzirom na uslove u takvim bolnicama.

Sad spamujem ovako dobru temu, ali dok čekamo da nam se Tik-Tak javi, malo da chatujemo.
Ono što meni najviše smeta, sem bolesti, je oduzimanje identiteta. Dg, ta i ta, kako ste i ne sačekavši odgovor gledaju istoriju bolesti ili u glavnu medicinsku sestru koja kao zna kako sam ja. Onda ordinirajući lekar nešto prošapuće i idu dalje. Do sledeće dijagnoze :roll:
I, stvarno, nisam to dozvolila. Imam svoje ime, simptome i osećanja ..... i pravo na laptop i internet :mrgreen:, kad već nema pristojan toalet i tuš :evil:

I ja malo da spamujem temu... ;)

Da se ja pitam svima bih dozvolila upotrebu interneta,ko to zeli naravno.:)
Mislim da bi se na taj nacin opustili i manje brinuli,jer sam boravak u bolnici nije bas prijatan i dodatno zna da pogorsa stanje pacijenta... Isto tako bih uvela muziku...neku totalno neutralnu i skroz opustajucu...tihu...ali na zalost nase bolnice nemaju sve te uslove...a i neko ''iznad'' mora da da odobrenje...

Tik tak... :heart:

Back