- kad ti kazu da si sutra na programu, spremi se za klistiranje posle posete, sto ce reci, taj isti dan obidjes sve sobe, nadjes koja je prazna a uvek bude neka prazna / ako si bas baksuz trazi iz koje sobe niko ne ide na program (mislim tesko da mozes da budes veci baksuz od mene- nas 4 u sobi, sve cetiri na programu), onda cvilis da ti dozvole upotrebu i budu kolegijalni, pa izadju i ne slusaju

/... ma cuj, nas je bilo osmoro za taj dan, nesto smo svi cekali par dana pre, pa se i upoznali, uglavnom smo se ludo smejali i takmicili ko ce stici do wc-a a kome treba cista pidzama. Svi ste tamo u istom s....(prosti na - pravom- izrazu). Opustis se i nije neprijatno, zvuci kao da lupam, ali veruj mi sto opustenije budes gledala na sve - mnogo bolje za tebe. Te tako, tako opustena brzinski napustas intenzivnu ( ja licno operisana u ponedeljak, iz sale izasla u 16.40, u utorak u 05h skinuta sa svih aparata, u 10h na II spratu na poluintenzivnoj i videla dragog mi!
U subotu sam bila kuci, pa ti izracunaj ( doduse, imala sam dragog dr Micovica koji je shvatio da cu malo da siznem od ekipe u sobi / tu bas i nije bilo neko drustvo/ pa posto sam domaca i ako mi ne bude potaman mogu nazad brzinski).
Moj ti je savet da kupis balone decije i krenes da ih duvas pre bolnice jedno nedelju dana , to znatno skracuje boravak u sok sobi.
Drugo, OBAVEZNO pre nego se vratis kuci / nek tvoji vide kako to izgleda u bolnici/ na dnu kreveta, kod nogu, nek namontiraju
cvrsto debelu traku pomocu koje ces da se dizes iz kreveta. To ti opet pomaze da grudna kost pravilno i brze zaraste. Spavanje na ledjima minimum 8 nedelja a verovatno ces i duze, samo telo ti nece dati, cujes kad krcka kako napravis pogresan pokret.
Vozices kad dodje vreme, samo ti lepo obavi ovo sto te ceka i oporavi se.
To ti je moje iskustvo, a svako od nas ovde je ovu pricu prosao na drugi nacin, to je sigurno. Cuces, verujem da ce svi to podeliti sa tobom