Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
Odlazak na operaciju srca je tacno protokolski uredjena radnja koja zahteva najpre preoperativnu pripremu koja moze da potraje i par nedelja.Dobar dan svima, nova sam na forumu, malo sam pretraživala ali ne mogu da nađem odgovor na pitanje koje me muči.
Otac mi je prošle nedelje u predinfarktnom stanju dovezen na Institut Sremska Kamenica. Nakon 7 dana ležanja na institutu, otpušten je sa dijagnozom nestabilna angina pectoris. Doktor nam je rekao da su pronašli 7 zakrčenja u krvnim sudovima koja će da premoste sa 4 bajpasa. Kada sam posle videla sliku srca na otpusnom pismu, videla sam da su tri najveća krvna suda zakrčena, jedan 100%, drugi 98% a treći 95%. Takođe, rekli su nam da će operacija da se izvrši u roku od 4-6 sedmica, jer mu je srce sada pregrejano i slabo i ne bi mogao da je izdrži.
Pošto sam ovih dana puno čitala o nestabilnoj angini pectoris, nikako ne razumem kako se takva operacija može odlagati toliko dugo. Molim Vas da mi kažete ako je neko imao slično iskustvo, ili zna nekoga ko je imao.
Još samo da kažem da se moj otac oseća odlično, od kako uzima terapiju nema više bol i pritisak u grudima, teško je poverovati da je uopšte bolestan.
To je uobicajeno.
тако је

), ali daj preko veze - nek' se menjaju pravila?!?
Jedino svoju frizuru mogu da menjaju .
.... Uostalom, Gazela i ja smo bliske po godinama....
Stari zeleznicki je MLADJI ....

posto idem na operaciju srca, imam prolaps mitralnog zaliska, i presadice mi srcani zalizak levi sa plasticnim, e sad mene zanima da li je ta operacija opasna i da li posle nekog vremena mogu ponovo da presadim isto to jer sam cuo da taj plasticni ima rok trajanja od oko 10 do 15 god