sanjka
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Nesto mi waterpolista lici na "nesbridzis" s pocetka foruma. U svakom slucaju, dobrodosao.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto mi waterpolista lici na "nesbridzis" s pocetka foruma. U svakom slucaju, dobrodosao.![]()

Za ovu sad operaciju su mi rekli da ce ponovo biti ugradjena bioloska valvula, valjda zbog mojih godina, pa me zanima kakva su vasa iskustva? Da li ste imali, imate bioloske zaliske i koliki im je bio vek trajanja? I znate li mozda da li je dobra ili losa stvar ako je valvula velika?Hvala na podrsci...

Gde je to "kod nas"? Nisam čula da su ikoga u Srbiji i pitali hoće li biološku - automatski stavljaju metalnu...I dok se kod nas to pitanje ni ne postavlja tj. ugradjuje se bioloska, osim ako naravno insistiram da bude drugacije.![]()

I dok se kod nas to pitanje ni ne postavlja tj. ugradjuje se bioloska, osim ako naravno insistiram da bude drugacije.

Ustvari, obavio si veliki posao.Danas sam se vratio sa Dedinja neobavljenog posla ...
).
.
I bude bas za tebe
.