waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Будите само ОПТИМИСТИ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uf, sve radimo iz stomaka, nismo ni svesni. Prvo sto je mnogo gadno, to je sad rez skoro do pupka, al' ajd' sad, ili cu na nudisticku ili kupaci iz jednog dela, ali sto je bolelooooo. Iz lezeceg u bilo koji drugi polozaj - jok. Uci u kola za previjanje, izaci napolje, ma, za sve ti treba taj deo stomaka. A ima i toga sto smo apsolvirali - trenutna muka je najveca muka. Danas sam vec za sporetom, sama sam se previla, bice sve bolje, sigurno. 
Dr Micovic mspopovicu: " Ti nisi normalan, sta ce ti to bre? "idi na sajt St. Jude, tamo imas sve o svim zaliscima, prirodnim i mehanickim, prstenovima, sta i koliko traje,
ili joj 

Da, stvarno, nisam mogla da verujem, kad mi je sanjka na pp opisala pregled kod "te" doktorke, bas strasno.
mspopovic i kod mene je MR 1+ ali mi niko nije objasnio o cemu se radi. Naravno, da sam pitala i receno mi je da je sve uredu, da li je?
Da, stvarno, nisam mogla da verujem, kad mi je sanjka na pp opisala pregled kod "te" doktorke, bas strasno.
mspopovic i kod mene je MR 1+ ali mi niko nije objasnio o cemu se radi. Naravno, da sam pitala i receno mi je da je sve uredu, da li je?
Zao je i meni, ali koja korist za tebe od toga? Misli li i "profa" isto?
... Pa sad ti vidi koji nivo optimizma treba imati i ne kleti sudbinu ... ...
. Mi kao pacijenti ne bi smeli da tumacimo jedni drugima nalaze ...
Будите само ОПТИМИСТИ
Da, to je zabranjeno pravilnikom foruma.I jos me nesto stvarno interesuje. Kad hvalimo lekare, radimo to punog srca i srecne duse. Sa sve njihovim imenom, prezimenom, zahvatom u kom su vrhunski.....To na zalost nema uticaja na njihova primanja, mogucnost napredovanja ili stipendiranja dodatnog obrazovanja u ovoj drzavi. Ako zele da uce i napreduju sve moraju sami. A mi im prakticno strpamo jos vise posla na grbacu.
Ajde kad neko radi privatno pa ne dajemo podatke na forumu nego na pp, to razumem, ne reklamiramo ih besplatno.
Ali ZASTO isto tako, jadnog srca, ocajne duse i vrlo bolnog tela ne opljunemo sve one koji su sramota za svoju struku? Jasno i citljivo, punim imenom i prezimenom? Da li nam je to zabranjeno?
Ako vec ne mozemo da im naskodimo ( a oni mogu i to bitno), bar sadasnje i buduce saborce mozemo postedeti ruznog iskustva i potencijalno pogresne dijagnoze i nacina lecenja.