E pa stvarno!Kuckala sam ovde pola sata i nisam uspela da posaljem poruku/Izgleda?/ za mspopovic-a. A vidim da mi je i Kaja pisala pa sam mnogo happy zbog toga

O, dragi ljudi da znate samo koliko mi je znacio ovaj forum pre operacije i koliko mi je lakse bilo da preguram svaki dan i pre i posle operacije zahvaljujuci vama i mom divnom dragom dr.Micovicu.Ne samo da je vrhunski kardiohirurg vec je i neverovatan covek.Necu da vicem, ali COVEK!A vi, vas potpuno normalan stav i konkretni saveti,pa mogu da vam kazem da je gomila onog imaginarnog straha koji svi nosimo u sebi uoci takve intervencije jednostavno nestala. Nije bas da se nisam bojala, ali da je bilo mnogo,mnogo lakse-bilo je.
A sad dalje. Bolje mi je. Hvala mspopovicu za savet o lekovima, stvarno mi nije palo na pamet da neko moze da se igra lekara,kad mi svi najozbiljnije trazimo i pravog lekara i pravi lek.A i Kaji hvala za pricu o pritisku, lakse mi je.Promenili su mi lek,tj.probala sam ono sto mi je dao kardiolog iz doma zdravlja i onda kad su mi vadili konce i oni su rekli da nastavim sa pr----,tako da sad imam nizak pritisak ali i manji broj otkucaja. Jos se nije unormalilo, ali polako idem ka boljem.Ne mala panika da me je hvatala, pa nisam mogla nista nego da lezim a srce, ruka, sve kao da ce da me sprasi najveci infarkt svih vremena. A psihicki!Pa da poludim. Isla sam na popravku zbog zalistaka, nikad ni blizu nisam bila ovakvog bola,a sad mi je bilo sto puta gore nego pre operacije. Pa sto sam onda isla na operaciju?Em to, em gubim vid, pa stvarno bedak!Sad je puno bolje, dok sam ovde i kuckam. Cetvrti dan kako pijem taj lek,ali polako mi se vraca snaga. Doduse i vise paznje obracam na upozorenja. Dovoljno je da prosetam malo vise ili da probam sama u kuci nesto da uradim i pravac krevet i molim se da prodje. Te vas tako lepo molim za savete.Kad, koliko setnje?Konce su mi izvadili pre dva dana,rez jos nije sasvim uhvatio/malo tamo gde su bili drenovi i gore bas na grudnoj kosti/,kad zaista mogu da se tusiram.Briskam se ja mokrim peskirima uokolo i tusem ostalo, ali sam rez jos ne smem da diram.Jel preterujem?

E i jos za vamp.zube. Bas sam mrsava pa se kod mene lepo vidi, dva onako dobra zareza kao za koronografiju,ali ne u preponi vec iznad pubicne kosti, a onda na tv-u emisija "Borba za zivot"o operaciji srca i tu vidim da tako kopcaju na vestacki krvotok. Odatle i na onoj "centrali"kako sestre to zovu, sto nam bude na vratu.Svasta covek vidi i cuje pa i nauci u zivotu