baki-caki
Početnik
- Poruka
- 31
.Dr Mićović je stvarno izuzetan čovek i talentovan hirurg. Ali ima jedna stvar koju većina pacijenata zaboravlja, a to je da se seti i dr Miše Jovića, anesteziologa. I on je vrlo bitan i njih dvojica su sjajan, sjajan tim.
Potpuno se slazem sa konstatacijom. Gledao sam emisiju Mire Adanja-Polak o operaciji srca u Klinickom centru (prof.Ristic)i prikazali su pod kojim ponizavajucim uslovima rade, izmedju ostalih i anesteziolog, cuci iza pacijenta. To samo moze kod nas. Predpostavljam, da vecina pacijenata i ne zna, ko je bio ansteziolog na njihovoj operaciji, a sto je mozda jednako vazno kao i ko ih je operisao.
Sanjka, nista ne krijem. Imam tegobe, povisen pritisak, ponekad aritmije i zato sam dosao na forum Operacija srca i odusevio se sa svima vama. Sada, svaki dan, prvo procitam vas forum, pa onda idem dalje.Veliki pozdrav svima

I jos jednom-zao mi je zaista ako je ispalo tako ruzno.Uf, vratila sam se da citam sta sam pisala i jeste malo vise bljak.Jos jednom se izvinjavam baki-caki. Nije mi bila namera, mislila sam ako moze neko nesto da pomogne,meni je ovaj forum bio spas uoci operacije, a i sad, kad me uhvate post-operativne muke prikucam se na stolicu i krenem sve od prve strane i bude mi lakse.Ova dva dana samo to i radim, da nije forumasa i njihovih iskustava/sad mi je posebno drag onaj deo gde malkice kukaju i mspopovic i Kaja, pa pomalo i tajmasha/,verujem da bi ovi moji po kuci bili znatno ugrozeniji.Bas sam imala i boljih a i pametnijih dana. Veliki pozdrav +
i lepo se vidi koliko se krvi vraca u pretkomoru i koliko se prosirila i da je MR3+)tek za septembar. I lepo ja uzmem uput za Dedinje, gde bas nikog ne poznajem i gde mi se sve svidi.Od onog parkica kad stizes,preko sestara na salterima koje su toliko strpljive i ljubazne,cistoce,servirki, ma svega.U sustini, kad sve prodje i probas da saberes utiske,sve je- kao da nije u Srbiji. I tako evo ja sedim i kuckam i gajim m o j e zaliske i nadam se brzom oporavku. Da nije tih ljudi tamo moje srce bi do septembra verovatno bilo uvecano jos 2x, jer je naglo krenulo da propada, bilo bi kao i Kaji sa vodom a o aritmijama i da ne govorim. Svi u toj bolnici spadaju u vrh moderne medicine,potpuno druga skola.Koliko sam shvatila njima je cilj da poprave dok je vreme, ne cekaju da covek dodje do lipsavanja pa onda mu druge nema do operacije pa ako prezivi - jupii! O ljudskosti smo vec pricali.Tako da 10+ svima na Dedinju.