Deep Breath
Početnik
- Poruka
- 29
xx mu dodje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xx mu dodje?
Pa sa zakašnjenjem ali to je normalno da se zadišeš malo a posebno ako se ide uzbrdo, ali evo meni je kardiolog rekao 2006 kad sam došao na pregled, ja ušao a on kaže ajde lepo siđi dole stepenicama a to je bio 3.sprat pa se popni i dođi, kad sam ušao zadihan radio mi je ekg i eho i znao je odma kaže idemo prvo na kateterizaciju pa da vidimo gdje koči a kočilo je /4.bajpasa/, ali najbitnije je ne zapadati u paniku i ništa to nije strašno, samo dobar kardiohirurg i rešena stvar.Jel se vi zadihavate kad teglite npr kese iz prodavnice uzbrdo?
Pa sa zakašnjenjem ali to je normalno da se zadišeš malo a posebno ako se ide uzbrdo, ali evo meni je kardiolog rekao 2006 kad sam došao na pregled, ja ušao a on kaže ajde lepo siđi dole stepenicama a to je bio 3.sprat pa se popni i dođi, kad sam ušao zadihan radio mi je ekg i eho i znao je odma kaže idemo prvo na kateterizaciju pa da vidimo gdje koči a kočilo je /4.bajpasa/, ali najbitnije je ne zapadati u paniku i ništa to nije strašno, samo dobar kardiohirurg i rešena stvar.
Pojavicu se prekosutra, sama. A njemu ne dao Bog da se ne pojavi. Ili da bude u kafani. snimicu ga kamerom i poslati RTS-u.![]()