Peppa Prase
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
Hvala Sanjka <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:Sanjka, vratila si nam se u punoj brzini!
Jeli ruka sasvim ozdravila?
Duso,vidi, niko od nas ovde ti ne moze dati savet.Niti protumaciti rezultate.Izuzev ako se neko od dr nasih dobrih vila ne ukljuci. Mi nismo studirali medicinu a ono sto znamo smo izbunarili na netu. Ili iz licnog iskustva. Mozemo ti biti podrska ukolilko i to mozemo jer niko od nas nije bio u tvojoj situaciji.Sanjka, Kajo, falkenstajner i ekipo, ja prekjuce padoh....sagla sam se da presvucem bebu, zaljuljah se, nisam izgubila svest, ali sreca da je nisam drzala u rukama. Utronjah se i zakazah kod prvog i najblizeg kardiologa u priv bolnici tu u mojoj blizini. Isla jutros s mamom i bebom. Idem, dva napred-jedan nazad-ko na klanje....rekoh sad kad mi kaze-GOTOVA SI...
Jedino zbog njega sam jos iole normalna....
Nije dušo.mikelo90 da li ste vi operisani ???
I sta ste operisali
Mozda ne znate INR je za svakog razliciti zavisi od operacije tako iz ishranu
D.B soryy sto cekas, leto je pa smo svi...mspopovica probaj da kontaktiras na privatnu poruku, car je on, javice ti se kad vidi.
Razumem te da si poluluda, nema to veze sa vagom, jednostavno je sistem zdravstva takav da poludis.A i Djukanovic vise nije direktor Dedinja pa verovatno i tamo ima zescih promena.
Licni primer- kad mi je dr privatnik utvrdio da nemam vremena i da jurim vezu gde ce pre da me smeste na sto, ja naravno za 48 sati kod kardiohirurga. KCS kaze - hitno ali morate kroz protokol. Tamo mi neki stari, lep, sed cika sa brkovima pogleda nalaz i kaze moze da ceka. Kontrolni EHO u septembru. To bio kraj marta.Ja sva srecna.
Za dve nedelje ni do prvog sprata.Odem na dedinje,BEZ VEZE I POZNANSTVA zakazu EHO 6 maja, konzilijum se javi za 2 ned. i 23 juna u bolnicu.Posle mi dr Micovic objasni da jeste bilo pitanje dana. Jednostavno zalisci uopste vise nisu mogli da se podignu. I borio se maksimalno da prepravi moje iako sam tad imala 46
E sad, postoji problem. Dr Micovic nije kardiolog, on je kardiohirurg i kako on kaze - mehanicar. Tako je meni objasnio.On ne moze da ti kaze da li jeste ili nije vreme.Kad konzilijum resi on otvori i popravlja.I on ne radi EHO, ni bilo sta od nalaza
Treba ti dobar kardiolog u kog ces imati poverenja i koji ce te pratiti. Jer i nalaz na aparatu varira od oka do oka. Tako da - probaj da pratis svoje telo i kako se osecas, nadji onog kardiologa kom ces da verujes i samo kod jednog idi
A beba moze i da se desi brzo, kad je ovaj decko sto je uz tebe napravio put![]()