Srcesarajevo
Početnik
- Poruka
- 18
HVALA VAM SVIMA A POSEBNO DRAGOJ falkenstajner 
Mama se operisala jutros,operacija je trajala o 13h do 16h i probudili su je oko 19h.Sve je uredu i sad se polako oporavlja od
operacije.Izvadili su joj tobus i može pričati.U posjetu ču joj otići u Petak zbog posla.Najvažnije je prošlo i izdržala je i ovo
Koliko če joj trebati kad se vrati kući,vremena da se vrati aktivnostima-ne znam.I sve pohvale za dr.Granova,dr
Žanu i cijelu bolnicu-ALI NAJŽALOSNIJE JE ŠTO SE SVE MORA PREKO RODBINE I ŠTELA,DRUGAČIJE NE MOŽE.Neki čekaju
pa ne dočekaju,moja mama čeka od Septembra i ko čeka taj dočeka.Javljam sutra stanje mame

Mama se operisala jutros,operacija je trajala o 13h do 16h i probudili su je oko 19h.Sve je uredu i sad se polako oporavlja od
operacije.Izvadili su joj tobus i može pričati.U posjetu ču joj otići u Petak zbog posla.Najvažnije je prošlo i izdržala je i ovo
Koliko če joj trebati kad se vrati kući,vremena da se vrati aktivnostima-ne znam.I sve pohvale za dr.Granova,drŽanu i cijelu bolnicu-ALI NAJŽALOSNIJE JE ŠTO SE SVE MORA PREKO RODBINE I ŠTELA,DRUGAČIJE NE MOŽE.Neki čekaju
pa ne dočekaju,moja mama čeka od Septembra i ko čeka taj dočeka.Javljam sutra stanje mame

, isfenirali...nahranili, napojili, nasmejali itd itd. Kaze ona da joj nista nije toliko pomoglo svesti, psihi i fizickom oporavku kao nasi svakodnevni dolasci i donosenje slika unucica itd. Zbog toga je ona vec 7 dan nakon operacije dosla kuci stabilna. 
jedino sto nismo jos radili INR...tek u sredu a u cetvrtak konce skidamo, idemo opet na Dedinje, pa ne znam imamo li pravo da nosimo INR kardiologu tamo a ne ovde kod nas? Imamo li pravo na to? A sta je gore nizi ili visi INR? Znam da nije dobro ni jedno ni drugo kazem mami je za sada malo manji 1,7
...INR cemo svi stimovati malo muka oko toga. E vidis nije mi jasno kako sok od paradajza kada sadrzi Kalijuma a koliko sam shvatila sto manje K u ishrani osoba sa ugradjenim vestackim zalistkom i bajpasovima?